Skocz do zawartości
tokarex pontony

Znalezione w sieci

BobekSTW

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 527
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Póki co bez ofert, ale zainteresowanie znaczne. Może chce się zrewanżować i za te pieniądze zarybić sumem :D ?

Napisano

Przegięcie!!

Pomijając już niewątpliwie przykry aspekt etyczny tej sprawy, to zastanawia mnie też, kto to kupi i powiesi sobie na ścianie! Przecież to jest straszne paskudztwo, nie mówiąc już o tym, że takie rzeczy wyszły z mody już przynajmniej ze dwadzieścia lat temu. To wygląda jak straszak na bardzo niegrzeczne dzieci

Napisano
kto to kupi

Gdyby cena była niższa to na pewno zwisłby w jakimś sklepie wędkarskim lub barze nad jeziorem :roll:

A propos, w sklepie "Sum" w Rybniku wisi kilka takich łbów. Do tego z tego co pamiętam tołpyga, amur ....

Napisano

no ponad 4 tys przegladniec i pewnie z tego ze 150 obserwuje cos mi sie zdaje ze jednak to sprzeda.

ktos kupi napewno ,ja bym napewno niekupil nawet za mniejsze pieniadze.

Napisano

Ciekawie zachęcają do kłusownictwa .

Cytat;

Warto przyjrzeć się ich wynalazkom, a nawet wypróbować, bo kiedyś ryba zdecydowanie lepiej brała i była większa. W 1905 roku wyciągnięto we Wrocławiu z Odry 3-metrowego jesiotra o wadze 287 funtów. W 1920 trafił się trochę mniejszy okaz - 2,5 metrowy - ale i tak wzbudził sensację. Czas na następcę.

Więcej... http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,8921667,Ryba_czasem_bierze__Wystawa_w_Muzeum_Etnograficznym.html#ixzz1AcDA1YE8

Napisano

Stradic, Wyświetleń dużo, bo to na paru forach widzę juz umieścili, nie tylko mnie to poruszyło : )

Ofert kupna brak.

Napisano
Stradic, Wyświetleń dużo, bo to na paru forach widzę juz umieścili, nie tylko mnie to poruszyło : )

Ofert kupna brak.

na szczescie nikt tego badziewia niekupił ;)

• 2 weeks later...
Napisano

Ten 2 film aż odrzuca. Kilogramy mięcha do zjedzenia :/ Ale tam to pewnie jest legalne, a nawet wskazane bo populacja karpi w Azji/Ameryce jest ogromna na niektórych rzekach. Tylko, że to, to jest już "lekka" przesada :/

Napisano

bartek1395, problem w tym że to nie są karpie ,tam [uSA ] tak się nazywa tołpygi ,amury ,a co z nimi robią ,na pewno nie jedzą ,najczęściej spalają ,lub na mączkę.

Napisano

SQra,

Idioci to mało powiedziane. Poprostu brak słów. Jak można robić takie rzeczy ? :cry:

Nie prościej było by założyć rękaw i nim spuszczać ryby, albo jak nie ma rękawa to rękami ryby przenosić, a nie zrzucać na ziemię i wkopywać do wody !? :evil:

Nie rozumiem takich ludzi, ale takie rzeczy napewno też zdarzają się u nas :???:

Napisano

co za kretyni!!! delikatnie nazwani!!!! brak słów!!! Takie piękne ryby!!!! Szkoda że nasze łowiska są rzadko zarybiane takimi rybami :sad:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.