maju Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Odświeżę temat. Panowie i jak tam ostatnio na Brodach, ruszyło się coś ? Bo ja byłem w tym sezonie 2 razy między mostami i raz brały same małe leszczyki a za drugim razem nawet brania nie miałem. Mam jeszcze pytanie czy orientuje się ktoś gdzie "między mostami" jest najgłębiej? Bo w tych dalszych miejscach jest strasznie płytko obecnie i jest wiele zaczepów. I czy opłaca się tam ustawić za sandaczem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 I czy opłaca się tam ustawić za sandaczem ? Im bliżej zapory tym prawdopodobieństwo sandała jest większe. Najwięcej brań mają tubylcy "na płytach" tuż przy zaporze. Między mostami to białoryb raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Dzięki za info. A między mostami nie orientujesz się czy w początkowych miejscach(najbliżej zalewu) jest trochę głębiej czy również takie płycizny jak w dalszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Raczej płytko. Za to 2 kilomtetry w górę rzeki są fajne dołki. Złowiłem tam w zeszłym roku kilkaaa jazi. Między mostami to raczej tarlisko i nie tylko miejscowe ćwoki nie dają się nawet rybkom spokojnie wytrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tołdi Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Co do zakazu nęcenia - zakaz obowiązuje, ale i tak większość nęci. Ostrzegam jednak, że w tym roku ładują surowe mandaty. Od kilku osób słyszałem, że wystarczy mieć założony koszyczek zanętowy i płaci się 100 zł - od wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi