Skocz do zawartości
tokarex pontony

Dębki-Władysławowo

Benten

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Dzięki za dobre wieści jacekfr,

Sam sie wybieram do władka w przyszły weekend. Co prawda na dorsze z małej łódki, ale jakąś gruntóweczke tez w porcie pomoczę :mrgreen: Łapałeś z samej główki, czy głębiej w porcie też brały ? I jeszcze jedno pytanie: jak wygląda sytuacja ze śledziami bo chcę w końcu spróbować, Do tej pory jak byłem we władku to nigdy nie mogłem się na nie załapać :evil: a podobno fajna zabawa :grin:

Kolego łowiłem na początku z plaży ale w porcie i na główce też łapali.Śledzia jest ale bardzo mało,powinien pojawić się w Łebie i sam czekam na niego.

Napisano

jacekfr,

Dzięki za odpowiedź. Musze przyznać że mnie zaciekawiłeś tym że łowiłeś te flądry z plaży. Ja to zawsze pchałem się do portu, jak większość :roll: Z plaży miałem okazję łapać tylko raz, ale bez efektów. Jak możesz to zdradź mniej więcej miejcówkę :mrgreen: Atakowałeś tam przy portowych umocnieniach, czy bardziej tam w okolicach chłapowa i tej pseudo przystani rybackiej?

A co do śledzia to miejmy nadzieję, że się w końcu doczekamy :mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.