jacekfr Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 Proszę bardzo jedna z większych,łowiłem z gruntu na kawałek śledzia i z plaży.
jacekfr Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 Dzięki za dobre wieści jacekfr, Sam sie wybieram do władka w przyszły weekend. Co prawda na dorsze z małej łódki, ale jakąś gruntóweczke tez w porcie pomoczę Łapałeś z samej główki, czy głębiej w porcie też brały ? I jeszcze jedno pytanie: jak wygląda sytuacja ze śledziami bo chcę w końcu spróbować, Do tej pory jak byłem we władku to nigdy nie mogłem się na nie załapać a podobno fajna zabawa Kolego łowiłem na początku z plaży ale w porcie i na główce też łapali.Śledzia jest ale bardzo mało,powinien pojawić się w Łebie i sam czekam na niego.
Bless Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 jacekfr, Dzięki za odpowiedź. Musze przyznać że mnie zaciekawiłeś tym że łowiłeś te flądry z plaży. Ja to zawsze pchałem się do portu, jak większość Z plaży miałem okazję łapać tylko raz, ale bez efektów. Jak możesz to zdradź mniej więcej miejcówkę Atakowałeś tam przy portowych umocnieniach, czy bardziej tam w okolicach chłapowa i tej pseudo przystani rybackiej? A co do śledzia to miejmy nadzieję, że się w końcu doczekamy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.