okonek Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Witajcie Czy czeskie wędki, kołowrotki są dobre? czy gorsze od chińczyków? Właśnie zakupiłem spining made in crl- czeska republika ludowa to są Czesi? czy się mylę?
diaflex Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Witaj,ale mi się zdaje,że kupiłeś oryginalnego "Chińczyka" Pierwsza litera skrótu bardziej pasuje do China nie do Czech. Pozdrawiam. Ps.Nie ma takiej nazwy państwa,którą rozszyfrowałeś ze skrótu
ds-fan Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Tak jak napisał diaflex,kupiłeś "Chińczyka" Chińska republika ludowa Skrót CRL (raczej ChRL) natomiast Czeskiej republiki to ČR.
okonek Napisano 8 Lipca 2009 Autor Napisano 8 Lipca 2009 Heh to wpadłem ale kopiłem spina z mistrala za 55zl na początek do tego mistral night spin za 40 i git na początek ale + dla Ciebie
okonek Napisano 8 Lipca 2009 Autor Napisano 8 Lipca 2009 A dla wiadomości czy są czeskie rzeczy i czy są dobre?
Sociu Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Ja mam spinning 2 częściowy firmy Tokoz model OTAVA 1.7 m. Pochodzi jeszcze z Czechosłowacji.Do dnia dzisiejszego dobrze mi służy,można stosować zarówno do łapania szczupłego czy do okonia.Mam z tamtego okresu jeszcze kołowrotek Zebco ale mimo że tam kupowany to jest to amerykańska firma(ale może tam produkowali kto to wie ;d).
piotr chorzów Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Mam Kołowrotek TOKOZ - na licencji Shimano i kilka wędek Tokoz Sulov bardzo SOLIDNY Sprzęt aczkolwiek WIEKOWY
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.