Darek 1 Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 Witam wszystkich, zakładam nowy temat tylko o pstrągach, bo sezon się rozpoczął i zamiast szukać po wszystkich tematach można wrzucać wszystkie pstrągowe trofea w jeden temat. Zachęcam do aktywności w temacie Pozdrawiam Darek 3 Cytuj
dawidzcm Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 Gratuluje teczaka👍 jednak chyba lepiej aby nasze rybki jak dotychczas trafiały do działu z wiesciami z danego miesiąca. Pozdrawiam 🙂 Cytuj
Darek 1 Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Napisano 5 Stycznia 2020 Gratuluje teczaka👍 jednak chyba lepiej aby nasze rybki jak dotychczas trafiały do działu z wiesciami z danego miesiąca. Pozdrawiam 🙂 Każdy będzie robił jak mu wygodnie Pozdrawiam 1 Cytuj
Elast93 Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 3 godziny temu, dawidzcm napisał: Gratuluje teczaka👍 jednak chyba lepiej aby nasze rybki jak dotychczas trafiały do działu z wiesciami z danego miesiąca. Pozdrawiam 🙂 Popieram, nie róbmy z haczyka drugiego jerkbaita gdzie co drugi spina gacie o byle g.... 2 Cytuj
tomek1 Napisano 11 Stycznia 2020 Napisano 11 Stycznia 2020 W dniu 5.01.2020 o 21:38, Elast93 napisał: Popieram, nie róbmy z haczyka drugiego jerkbaita gdzie co drugi spina gacie o byle g.... Nie mam nic przeciwko taki tematom. Bywały wielokrotnie w poprzednich latach tematy ukierunkowane na połowy konkretnej ryby w danym roku. Cytuj
Elast93 Napisano 11 Stycznia 2020 Napisano 11 Stycznia 2020 28 minut temu, tomek1 napisał: Nie mam nic przeciwko taki tematom. Bywały wielokrotnie w poprzednich latach tematy ukierunkowane na połowy konkretnej ryby w danym roku. Może i tak ale przy obecnej ilości "udzielających" się forumowiczów raczej nie wróżę temu wątkowi popularności.. Cytuj
tomek1 Napisano 11 Stycznia 2020 Napisano 11 Stycznia 2020 1 minutę temu, Elast93 napisał: Może i tak ale przy obecnej ilości "udzielających" się forumowiczów raczej nie wróżę temu wątkowi popularności.. Nic na siłę, życie pokaże. W moich stronach dopiero w lutym będzie można łowić pstrągi- choć jakoś nie ciągnie mnie do zimnej wody. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi