oldBolo Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Witam, Kiedyś kupowałem wobki i blaszki od któregoś z panów od bezsterowców boleniowych (albo Łomżyńskie bezsterowce / Pan Robert Piaseczny z Łomży albo Siudaki Tomasz Siudakiewicz) - na wobkach mi nie zależy ale chętnie dokupiłbym małe wahadłóweczki które jeden z nich robił - czy ktoś ma na nich kontakty jeszcze? Gdzieś mi poginęli z pola widzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 http://jerkbait.pl/user/45582-siudak/ Nie wiem czy o tego jegomościa chodzi ale napisz mu wiadommość może się odezwie . Jeżeli dostanie wiadomość prywatną to i dostanie meila że ma wiadomość , może się uda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi