Yahoo88 Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Widze ze gieri stare dosyć i niektóre nie działają juz. Jakie znacie nowosci ? W cos bym pograł ciekawego w tej tematyce. Cytuj
Spławik91 Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 FVB 183 Mega niszczara ;D strasznie go lubie zwłaszcza jak siedze na arcie mega papierowy hmm ogarnięty gracz nie pokazuje się arcie btw już nie raz miałem pociągnięcie za 2 klocki w Mausa A taką artylerie rozwalam strzelając z obucha obok niej po ostatniej aktualizacji JESZCZE BARDZIEJ zwiększyli mu splasha Taki bacik schodzi na pociągnięcie Jednak najlepiej mi się gra IS7, t62a T110E3 i E5 Cytuj
Tanaki Napisano 19 Maja 2023 Napisano 19 Maja 2023 Witamy. Jeśli niezawodność jest dla Ciebie ważna przy wyborze kasyna online, sprawdź zakladybukmacherskie tv . Znajdziesz tutaj zweryfikowane i licencjonowane kasyna, które działają zgodnie z wysokimi standardami bezpieczeństwa i uczciwej gry. Ja na przykład gram od dłuższego czasu i zawsze jestem spokojny, wiedząc, że moje pieniądze i dane osobowe są dobrze chronione. Odwiedź stronę i przekonaj się sam o jej reputacji jako niezawodnego i zaufanego źródła rozrywki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi