Yahoo88 Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Widze ze gieri stare dosyć i niektóre nie działają juz. Jakie znacie nowosci ? W cos bym pograł ciekawego w tej tematyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spławik91 Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 FVB 183 Mega niszczara ;D strasznie go lubie zwłaszcza jak siedze na arcie mega papierowy hmm ogarnięty gracz nie pokazuje się arcie btw już nie raz miałem pociągnięcie za 2 klocki w Mausa A taką artylerie rozwalam strzelając z obucha obok niej po ostatniej aktualizacji JESZCZE BARDZIEJ zwiększyli mu splasha Taki bacik schodzi na pociągnięcie Jednak najlepiej mi się gra IS7, t62a T110E3 i E5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek1 Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Są jakieś nowości z gier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanaki Napisano 19 Maja 2023 Share Napisano 19 Maja 2023 Witamy. Jeśli niezawodność jest dla Ciebie ważna przy wyborze kasyna online, sprawdź zakladybukmacherskie tv . Znajdziesz tutaj zweryfikowane i licencjonowane kasyna, które działają zgodnie z wysokimi standardami bezpieczeństwa i uczciwej gry. Ja na przykład gram od dłuższego czasu i zawsze jestem spokojny, wiedząc, że moje pieniądze i dane osobowe są dobrze chronione. Odwiedź stronę i przekonaj się sam o jej reputacji jako niezawodnego i zaufanego źródła rozrywki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi