Wojtek89 Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Więc miałem racje Powiedz mi jaki jest twój rekord karpia?bo coś mi sie wydaje,że cie kojarze,ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 19,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Ładna sztuka A mój może ze 3 kg Ja bardziej preferuje spinning,na bata lubie łapać,odległościówke,ale tylko za karpiem to nigdy nie siedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRZEMKO tefal Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Ostatni wypad na Poraj czyli sobota(SUPER POGOGA),kilka delikatnych pobic i niedziela(ZAJEBISTY WIATR) tylko okon i pobicie.Na tema karpi niestety nie mam nic do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Uuu widać,że rybka nie bierze.Choć już pare dni mamy pełnie to może dlatego.Przymrozki są czyli super pogoda na sandacza.Ja wybiore sie dopiero w następnym tygodniu prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Uuu widać,że rybka nie bierze.Choć już pare dni mamy pełnie to może dlatego.Przymrozki są czyli super pogoda na sandacza.Ja wybiore sie dopiero w następnym tygodniu prawdopodobnie To już chyba ze swoją łodzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Dlaczego ze swoją?Mam nadzieje,że Heniek jeszcze wypożycza łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Przy niedzieli marudził, że czas się zwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Oj to nie dobrze... ale kumpel ma łódke,także damy rade Dzięki wielkie Gofer za info. Ps.Może wybierzemy się kiedyś na wspólną wyprawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Ps.Może wybierzemy się kiedyś na wspólną wyprawe? Do czerwca jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Lepiej teraz pogadać o tym niż pózniej Ja może jutro pojade z rana na Poraj,dokładnie niewiem,bo różnie to bywa.Ale w razie wyjazdu zdam relacje. Gofer gdzie Ty najczęściej łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Na Poraju jestem gościem, w tym roku byłem zaledwie kilka razy. Więc na temat miejscówek nie mnie się tu wypowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Ja w zasadzie jeżdze tylko tam,aczkolwiek mam w planach na następny rok zbadanie Przeczyc,bo tam też jest sandacz Oczywiście to nie znaczy,że zapomne o poraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Niestety wyprawy na Poraj nie było,nieda pogodzić się pewnych obowiązków.To jeszcze nie koniec sezonu,będziemy walczyć do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRZEMKO tefal Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Witam.Dzisiejsza wyprawe na poraj zaliczam do bardzo udanych.Trzy wyladowaly w lodzi (43,55,58cm), trzy spadly i kilka pobic.Pogoda fajna i nareszcie jakies wyniki.Pozdro.aprop-nie zazdroszce tym co dzis utopili silnik spalinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Gratuluje udanych połowów Widze,że coś się ruszyło.W którym miejscu łowiłeś jeśli można wiedzieć?Guma?kogut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRZEMKO tefal Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Oczywiscie ze mozna.Ja tylko guma a jesli chodzi o miejsca to nigdy nie wyplywam dalej niz napiecie (od strony jastrzebia),ostatnio atakowalem kibel i okolice piaskowni.Dzis tez bylem na poraju i w porownaniu z sobotnia wyprawa to totalna lipa (jeden krotki sandal) chyba cisnienie zrobilo swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Wie ktoś,czy można jeszcze wypożyczyć łódke od strony masłońskich? słyszałem,że podobno Pan Heniek miał się zwinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRZEMKO tefal Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Witam.Czy ktos byl ostatnio na poraju,bo tak ucichlo na forum.Ja nie bylem juz miesiac ale sie wybieram,trzeba jakos zakonczyc sezon.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Witam, dzisiaj byłem z dzieckiem na poświątecznym spacerze, wybraliśmy się na zbiornik Poraj i doznałem wielkiego zdziwienia, a raczej przerażenia, bo wody strasznie upuścili, najbardziej widoczne jest to od ptasiej wyspy, woda zeszła nawt do 100 metrów od miejsca w którym kiedyś siedziałem poniżej wkleje kilka zdjęć dla zobrazowania sytuacji, może ktoś wie dlaczego tyle wody upuścili ?? zdjęcia sa robione od Masłońskich, od ptasiej wyspy ... zdjęcia od słupa wysokiego napięcia, od torów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Witam. Moz ebył ktoś z was w tym roku an Poraju? dzieje sie coś tam? może wiece coś o zarybieniu? Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscią na nowiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Jak tam poraj ?? Nikt nie łowi :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Dzisiaj byłem na Poraju, rekreacyjnie z dzieckiem, było dwóch wędkarzy od ptasiej wyspy, ale bez efektów, mieli po dwa leszczyki wielkości 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Ja byłem wczoraj na noc na Poraju i praktycznie bez brania w nocy dwie płotki około 25cm. Nad ranem jak się zwijałem to na pocieszenie wziął jaź 43cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Widze ze cieniutko jak narazie na Poraju no chyba ze ktoś połapał to niech zda relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi