Sebastian10010 Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Kolega szczupak79 może nie kantować ostatnio w ciągu jednej nocy kolesie połowili sandaczy od 80 do 100cm z łódek na trupka o kilka im spadło wszystkie w tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 dzisiaj nocka na poraju z brzegu jutro zdam relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 witam wczoraj wróciłem z poraja,wynik 2 sandacze 65 i 62cm wszystkie brania nad samym ranem,z brzegu,siedziałem na kresce.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 siedziałem na kresce.pozdrawiam a co to jest ta kreska ?? bo mam złe skojarzenia a chyba nie o tą kreskę chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 kolega kreska to jest na samym końcu wału praktycznie blisko przepompowni po prawej stronie jest przepompownia ja siedzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 dzisiaj nocka na poraju jutro powiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 właśnie wróciłem z poraja,szału nie było dwa sandacze jeden 58 drugi 56. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 dzisiaj w nocy bylem na poraju od siatki tzw,taki nie planowany wypad,efekt jeden sandacz 68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 panowie co sie dzieje na poraju teraz?wiecie coś może ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Panowie nikt już nie łowi na Poraju ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 ja byłem w wczoraj ale zero brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Panowie bierze jeszcze sandacz może ?Chcemy jechać w weekend zakonczyć sezon no ale nie wiem czy warto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 zawsze warto jechać heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Czy na Poraju można łowić z własnej łodzi (pontonu )? Jakoś nigdzie nie widzę przeciwskazań ale wolę zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Czy na Poraju można łowić z własnej łodzi (pontonu )?Jakoś nigdzie nie widzę przeciwskazań ale wolę zapytać Wolno na bank, jest to także jeden z nielicznych zbiorników wodnych w województwie śląskim gdzie można używać silników spalinowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Czy jest ktoś na forum kto jest w stanie pokazać mi zbiornik, przyjadę ze swoim pontonikiem , i wspólnie połowimy. Nie znam po prostu tego zbiornika , mając nawet echosondę wieki zajmą mi zlokalizowanie łowisk. W sumie moim głównym łowiskiem będzie PIV a tam nie wolno wiadomo - z łodzi więc spining odpada . To samo dotyczy Przeczyc, nie znam łowisk z łodzi. Miałem dużą metalowa krypę na Łące ale mi ją już rdza zeżarła , poza tym ciut daleko z Psar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrainLine Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 http://www.toya.net.pl/~rurek/mapa_poraj.jpg w linku jest mapa poraja, ladnie widac co i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Super dzięki za mapę- bardzo mi pomoże Jesteście WIELCY - cieszę się że tu trafiłem , na to forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Witam.Wie ktos czy coś bierze na poraju jak tam z lodem.Na Przeczycach polowe lodu zeszło od trasy katowickiej.Od bunkrów do malej i dużej tamy zamarznięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 W piątek tzn 16 przejeżdżałem koło zbiornika i jeszcze był zamarznięty. Po weekendzie nie wiem jak wygląda ale po takich ciepłych dniach powininen puścić lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Panowie gdzie na poraju wybrać sie za karpikiem na wiosnę.Co myślicie o ptasiej wyspie ??? jest sens tam łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Okolice ptasiej wyspy i pierwsze 100m rzeki która tam wpada jak zarybieniowe karpie pójdą stadem popatrzeć jak się inne rybki trą to tam jest eldorado ale trwa to tylko parę dni i karpie się kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam panowie.Czy wie ktoś jak tam na poraju rybki biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Panowie nikt nie jeździ na poraj ????Wie ktoś czy rybka bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 U nas tylko ryba nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi