bartek195 Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam , Poszukuję informacji o w/w łowisku. Jakie ryby występują w tym zbiorniku, jakie przynęty najlepiej się tam sprawdzają. Dodam że najczęstsze ryby jakie tam poławiam to płotki, ukleje, czasem wpadnie leszcz lub wzdręga. Interesuje mnie czy występują tam karasie, karpie, liny itp. i na jakie przynęty/zanęty, jakie zapachy najlepiej się tam spisują . Proszę o wyczerpujące odpowiedzi. Pozdrawiam i połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Wiem, że wuja ciągnął leszcze taki kilogramowe, podczas 2 wypadów z rzędu. Po kilka takich złowił, ale nie znam szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek_1986 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Wykupiłem w tym roku pozwolenie z myślą o linach, niestety żadnego na razie nie złapałem. Łowiłem tam pare lat temu, lina dało sie złapać. A tak to w dzień bierze plotka, a leszcze(takie do 1.5 kilo) podchodzą dopiero wieczorem (łowie w niezagłębokim miejscu - 1,5 metra). Jest też trochę okoni. Ponadto w jeziorze występuje sandacz, jednak ja złowiłem tylko niewymiarowe sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 No i ponoć niebezpiecznie tam (kłusownicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek_1986 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyto Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Czy ktoś jeszcze tam wędkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miodas Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 coraz gorzej jak na każdym łowisku inter fish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoll77 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Witam. Jestem tu nowy i lowie tam od niedawna. Trafia sie leszcz, ploc, karas,wzdren,szczupak i okon. Biala ryba na kukurydze i robaka. A teraz ja mam pytanko, czy jest tu ktos z Inowroclawia z kim moge sie zabrac tam na ryby? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miodas Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 co słychać na jeziorku w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi