brodzic Napisano 25 Września 2012 Share Napisano 25 Września 2012 mój znajomy w dzien łapie na hejki , ale niewymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Byłem w sobotę na Kanale - miejsce od salonu samochodowego. 1. Ludzi w nocy mało, w dzień sporo. 2. W nocy na kanale jeszcze nic nie bierze. 3. W dzień głównie krąp mały/średni/duży, zdarza się leszcz-mały/średni, płoć - mała w ilości szt. na palcach jednej ręki. 4. Bardzo dużo wędkarzy z Piły. Ogólnie płoci na kanale jeszcze niema. Jak dla mnie jeszcze jest za ciepło. Nie wybierajcie się na nocki - nic nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Witam byłem dzisiaj na Parnicy od strony salonu RENO ,brały ogółem średnie krąpie i miałem 2 leszczyki 0.9kg.Łapałem batem 8 m ogółem miałem 8.0kg ryby, ale płoci jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 co tam koledzy na Parnicy? ja w sobote trafiłem ładnego okonka 36cm:) stał przy mnie mięsiarz który takie po 15 cm pakował do reklamówki, jak zobaczył moment wypuszczania przeze mnie tłuścioszka to mało do wody nie wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Trzeba było na straz zadzwonić lub policje.Inaczej nigdy ryb nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 zostały podjęte odpowiednie działania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 I dobrze.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Byłem dzisiaj 10 minut koło 10 rano zobaczyć na przeciwko straży,wędkarze łowili płoć taką koło 30cm.Metoda feeder kuku i czerwony.Na spining zero mieli,woda brązowa jak kawa ,takiej jeszcze nie widziałem.Tak więc do dzieła koledzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 a jaka to woda PZW czy SUM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 rafaZST, przy strazy SUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 to połapane, a na PZW cos lapia w szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Tam w niedzielę nie było nikogo,za to w sobotę była 1 osoba,ale jakie były wyniki to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Dzisiaj o 13ej widziałem wielu wędkarzy vis a vis straży,feeder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baju Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 vis a vis straży, tzn. dokładnie gdzie (na jakiej ulicy ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Kolego Zarząd Portu Szczecin-Świnoujście blisko jest straż portowa,to kanał parnicki,ulica Bulwar Śląski .Zresztą sami strażacy tam łowią nieraz..Na google łatwo to namierzysz,łowisz na drugim brzegu czyli na ul.Gdańskiej,tam gdzie bezdomni są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil1975 Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam Kolegów. Dzisiaj byłem na Parnicy naprzeciwko bezdomnych i przez 3 godziny nawet brania. Było sporo wędkarzy, nawet zawody jakieś się odbywały ale nie było widać, żeby ktoś coś łapał. Trochę za wcześnie chyba jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Zdaje się że za późno byłeś.Wczoraj jak byłem na ciepłym to spotkałem wędkarza ,który był koło straży w niedzielę od 2 do 4 w nocy ,miał zdaje się 7 szt płoci takich po 30-35 cm(widziałem w siatce),na kanapkę biały z czerwonym,biały z kuku na federka.Potem przyjechał na ciepły,ale tu słabiej,tylko krąpiki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Koledzy byli 06.04-07.04. Krótko: szkoda czasu i paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baju Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Witam Kolegów. Wczoraj wieczorem byłem na Parnicy sprawdzić białą rybkę, metoda to drgająca szczytówka, przynęta białe robaczki. Nie wykluczone, ze wkrótce leszcz się ruszy bo na mojej wędce zameldowały się dwa 36-39cm leszczyki i kilka płotek, wszystkie rybki oczywiście nadal pływają. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1234 Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Byłem na parnicy w weekend i... jest tam ciasno jak w mrowisku, mało za kazdy obok kazdego zablisko to jeszcze zawody wedkarskie kola sobie urzadzaja jednak, zawsze mozna cos tam złowic oczywiscie na grunt bo spławikiem cięzko ze względu na nurt. Ja wyciągałem oczywiscie krasnopiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baju Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Dwie godzinki wczoraj wieczorem na Parnicy z dropem i tylko trzy puknięcia w gumę... co się dzieje z sandałem, czy ktoś mi powie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baju Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 rybki słabo ostatnio współpracą, dwa dni temu trafiłem tylko jednego sandacza i to w dodatku niewymiarowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Wybieram się dziś w okolice Kanału Parnickiego lub Dworca PKP. Wędkowanie w dzień i w nocy. Jakie rybki w tej chwili można tam połowić? Czego można się spodziewać? Gdzie lepiej się wybrać? Po powrocie napiszę jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maydan Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Był ktoś ostatnio na Parnicy i łapał na wodach SUM ? Bo jak ja byłem ostatnio w tamtym tygodniu to z gruntu brania co godzinę i takie leszcze ok 35 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3VY Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Byłem dzisiaj po obiedzie na parnicy z drop shotem ani pstryknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi