goral28 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Ja dzisiaj ok 20szt ale do 20cm. na Kanale Zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 goral28, a gdzie łowiłeś na zielonym ? najlepsze miejsce jest od strony mostu kolejowego prawie przy samej parnicy za dwoma dużymi wierzbami piekne płocie na spławik widziałem jak tam ciągali a ja miedzy nimi spinem szczupaki meczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Łapałem na wysokości Renault, koło mostu kolejowego w starej altanie dzisiaj rano znaleźli zwłoki i nikogo nie przepuszczali. Kupa policji i gości z prokuratury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Łapałem na wysokości Renault, koło mostu kolejowego w starej altanie dzisiaj rano znaleźli zwłoki i nikogo nie przepuszczali. Kupa policji i gości z prokuratury. To by wyjaśniało dlaczego było dzisiaj tam bardzo mało osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 tam sobie mieszkał taki gosciu kupe lat zawsze chodził jak sie łowiło ... nigdy nie przeszkadzał nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 no i własnie naprzeciw jego altany na zielonym to miejce gdzie te płocie łowili ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Wydaje mi się, że to było coś więcej niż naturalna śmierć. Policja chodziła po Kanale i pytała wszystkich czy czegoś w nocy nie widzieli lub nie słyszeli, robili zdjęcia, spisywali zeznania, pewnie morderstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 napewno bo tam zawsze pełno meneli sie kreciło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 witam. byłem dzisiaj kolo strazy,spotkałem pana wedkarza głuchoniemego który był około godz przede mna ale nie miał nic,ja nie łapałem byłem w poblizu służbowo wiec zaszedłem. okonie za to targali pod mostem kolejowym przy samej pomeranii drop shot ,wczoraj sandały takie do 70 cm przy strazy... ale z sandałem sie zdaje ze tylko do jutra bo od 1szego marca ochronka.... na wodach sum oczywiscie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 nie wiem czy to przypadek,czy tez jest tak jak z chłopakami gadaliśmy na ciepłym że skur....yny kłusole tez czytają na haczyku gdzie sa dobre miejsca i tam kłusują.Wczoraj pisałem że ciagnęli pod mostem parnickim okonia na wodzie sumowskiej,podjechałem tam dzisiaj i dwóch łapało na szarpaka,stało daewoo ciemnogranatowe . Cepy bo inaczej tego nie można nazwać łapali na spinning,na końcu kotwiczka,metr wyżej ołów.Prze 10 minut mojego pobytu wyciągneli 3 sandałki około 20-30 cm,sporego leszcza,okonia i kilka krąp.Ryby chowali do reklamówki pod falochron i w krzaki,nic przy sobie . Ciekawe ile w aucie tego mieli.Zwinąłem się po chwili ,dzwoniłem na komisariat policji międzyodrze ale nikt nie odbierał,spróbowałem do komendanta straży społecznej pzw i sie udało,po około 20 minutach zadzwonił do mnie ze nie mogą namierzyć tego miejsca,ale znowu im wytłumaczyłem...Mam nadzieje ze ich złapali,chociaż to nie pzw woda,a jak nie to odstrasza innych sama wizytą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czester78 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Nie ma od kilku lat komisariatu miedzyodrze. dzwonic pod 112 ktos napewno przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 na kanale zielonym, wczoraj kilka godzin jeden mały leszczyk, płotka-mała, i jazgarz bierze barzo słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz123 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 w sobote kanal parnicki od salonu renault, nic nie bylo okolo 10 wedkarzy wszyscy walczyliz tym nurtem ale niestety nikomu nci nie wyszlo jeden tylko dwie plocie po kilogramie dal radye zlowic, reszta tylko stala, do 11.00 niektorym sie tak nudzili ze juz butelka poszla w ruch. ale dupa nic nie bylo. Ktos wie jak utrzymac na kanale parnickim gruntowke w miejscu? koszyczek 25 + 10 ciezarki a to i tak nie daje rady, nurt jest taki silny, Czlowiek obok tez jeszcze wiecej mial 50 g koszyczek plus lezka i tez nie dawal rady musial poprawiac, jak to kontrolowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Koszyk min 80g i będzie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arielos24 Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Panowie a nastawiał się już ktoś może na marmurki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Koledzy, ktoś odwiedzał ostatnio Parnicę na odcinku SUMowskim? Coś gryzie? Drapieżnik, biała ryba? Będę wdzięczny za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Co do drapieżnika to NIC, okoń po 15 cm na boczny trok ewentualnie drop shota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 A białą łowią kolego? Może widziałeś? Okonki małe mnie nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz9988 Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Byłem dzisiaj trzy godziny na Parnicy SUM i PZW i lipa. Ogólnie w tym roku na Parnicy byłem kilka razy i za każdym razem efekty takie same, czyli zupełnie nic. I mam do was pytanie : czy macie podobne doświadczenia czy coś tam jedna łowicie ? ps. łowiłem na spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja byłem jakiś miesiąc temu 2-3 razy i też zero. Tradycyjna guma, dropshot , boczny trok i nic. Nawet okonek się nie uczepił. Miałem nadzieję że coś się zaczęło dziać ale wygląda na to że nic. Kolego, siedział ktoś z gruntówkami na białą rybę? Może chociaż biała jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz9988 Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Siedziało kilku gości z gruntówkami i spławikami jakieś tam rybki ciągnęli, lecz nie za często. Jeden dziadek łowił na spławik, to jak wyciągnął siatkę to ukazało się ok. 15 płoci max 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 OK, dzięki za cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koczis3 Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 cześć wszystkim. latem bywałem na parnicy często ( do 04/08/12 nawet co drugi dzień na wieczorny spinning )- lipa straszna - tylko kilka okonków 17 na dropsa, jeden pod koniec lipca 23 też drops , sandacz- ani puknięcia choćbyś d.... miodem smarował nic ni ruszył . dajcie znać jak teraz , pogoda lepsza woda zaczęła troszkę gonić , a tymczasem obrzucam wały chrobrego . może okoń wszedł już czas na niego... na sandacza chyba trzeba znów do października poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Nic na Parnicy się nie dzieje. Byliśmy wczoraj we dwóch porzucać i nie ma nawet okonka. Dropshot i rippery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Jak myślicie szukanie suma w nocy na kanale zielonym to dobry pomysł? Czy lepiej Kanał Parnicki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi