Skocz do zawartości
Dragon

Lin/Karaś 2009

Damian21

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak na razie niema podobnego tematu o relacjach z połowu tych jakże szczególnych ryb jakimi są niewątpliwie liny :smile: . piszcie również o wyprawach karasiowych bo to są rybki często poławiane na zasiadkach tego samego typu.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

No to wraz z moim przyjacielem i naszymi ojcami, wyraliśmy się nad staw do sośni. Łapaliśmy na klasyczne gruntówki, karma truskawkowa z Trapera z dodatkiem pelletu rybnego. Na hak kuku i biały robaczek :) Od początku brały tylko mi karasie :) Znacy się tylko ja miałem rybki wyholowane, ale brały normalnie jak płocie. Najpierw udało mi się wyholować karasie po 38, 37cm, następnie złapałem linka 30cm (sukces w naszych wodach trudno go teraz złapać), a na końcu karasia 42cm. Nie licząc małych karpików.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1a7822e3c2b6ad64.html

• 7 months later...
Napisano

Piękne sztuki, gratuluje i zazdroszcze :D

Napisano

Teraz zimny prysznic - połów odbył się we wrześniu ubiegłego roku.

qestt, chyba się bardzo nudzisz chłopie....

Napisano
Damian21, Gratuluję. Komercja, staw czy dzikie łowisko?
różne okoliczne stawy i stawki, żadna komercja. trochę niezręcznie, temat stary i martwy który w ogóle się nie rozwinął... a szkoda.

jak dla mnie to do usunięcia.

Napisano
jak dla mnie to do usunięcia.
bez przesady ... może jakiś edit na 2010 :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.