bro Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Witam, jest może ktoś z okolic Czerwińska nad Wisłą albo Wyszogrodu? Jak tam wygląda sprawa z poziomem wody? sporo jeszcze jej zostało? wędkują już chłopaki? icon_smile.gif bo planuje uderzyć w weekend, a do Wyszogrodu mam sporo km, także wole się upewnić icon_smile.gif pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Przepływalem w srode i przez Wyszygród. Woda yes . Na Bzurze cofka a wędkujących jeden na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Witam, jest może ktoś z okolic Czerwińska nad Wisłą albo Wyszogrodu? Jak tam wygląda sprawa z poziomem wody? sporo jeszcze jej zostało? wędkują już chłopaki? icon_smile.gif bo planuje uderzyć w weekend, a do Wyszogrodu mam sporo km, także wole się upewnić icon_smile.gif pozdrawiam. Witam. Ostatnio w Czerwińsku miejscowy wędkarz powiedział mi, że ryby nie biorą od dwóch lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Planuje zasiadkę w Drwałach i nie wiem co z opłatą, tzn. w tym roku nie opłaciłem żadnych składek więc obowiązują mnie składki dla niezrzeszonych, tak ? Zastanawiam się czy istnieje jakaś indywidualna opłata dla miejscówek w Wyszogrodzie czy muszę opłacić cały okręg mazowiecki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi