Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jest może ktoś z okolic Czerwińska nad Wisłą albo Wyszogrodu? Jak tam wygląda sprawa z poziomem wody? sporo jeszcze jej zostało? wędkują już chłopaki? icon_smile.gif bo planuje uderzyć w weekend, a do Wyszogrodu mam sporo km, także wole się upewnić icon_smile.gif pozdrawiam.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Przepływalem w srode i przez Wyszygród. Woda yes . Na Bzurze cofka a wędkujących jeden na jeden dzień. pm265__W1A5553.jpg

• 1 month later...
Napisano
Witam, jest może ktoś z okolic Czerwińska nad Wisłą albo Wyszogrodu? Jak tam wygląda sprawa z poziomem wody? sporo jeszcze jej zostało? wędkują już chłopaki? icon_smile.gif bo planuje uderzyć w weekend, a do Wyszogrodu mam sporo km, także wole się upewnić icon_smile.gif pozdrawiam.
Witam. Ostatnio w Czerwińsku miejscowy wędkarz powiedział mi, że ryby nie biorą od dwóch lat...
  • 3 weeks later...
Napisano

Planuje zasiadkę w Drwałach i nie wiem co z opłatą, tzn. w tym roku nie opłaciłem żadnych składek więc obowiązują mnie składki dla niezrzeszonych, tak ? Zastanawiam się czy istnieje jakaś indywidualna opłata dla miejscówek w Wyszogrodzie czy muszę opłacić cały okręg mazowiecki ?