pitpower Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, tak, sprzet dałem w zamian za 1 miesiac wynajmu domu 6 osobowego nad jeziorem+ wyżywienie.Taka wymiana, ze znajomym u którego nocuje. Co do "480" bez GPS w/g instrukcji jaką mam ze strony producenta jest to gniazdo do opcjonalnego sprzetu np, przetwornik temperatury oraz przetwornik prędkości, nie widze MENU do danych NMEA, czyli wynika z tego,że NIC NIE PODŁACZYSZ. Za to 480iGPS ma takie MENU z NMEA transmisją danych TX i RX i podłaczysz zewnętrzny GPS, bo sam taką próbe wykonywałem, nawet kabelek specjalnie z USA stargałem za 5$,he,he pozdrawiam PIT
Ramper Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 dzięki za odpowiedź PITPOWER, już zdecydowałem sprzedaje moje echo EAGLE Fishmark 480 cały komplet (echo, akumulator, torba, walizka na aku, ładowarka - czyli gotowy zestaw do użytkowania) 800zł + przesyłka. Dozbieram troche kasy i kupie z GPSem. Oczywiście echo sprawne w 100% - zdjęcia prześle zainteresowanym na maila. Mój to wozniak_lukasz@poczta.fm piszcie jak macie pytania. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.