Unises Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Ostatnio dość często bywam w Krakowie, chciałbym nie jako przy okazji pooglądać sobie ofertę sklepów wędkarskich. Czy może podać ktoś namiary na duży sklep godny uwagi w którym jest szeroki asortyment wielu producentów sprzętu. Owszem wygooglałem sobie jakąś tam mapkę http://maps.google.pl/maps?hl=pl&source=hp&lr=&um=1&ie=UTF-8&q=krak%C3%B3w+sklepy+wedkarski&fb=1&split=1&gl=pl&ei=vHOvSqj-O47K_gbEtrnXDg&sa=X&oi=local_group&ct=image&resnum=1 Ale same nazwy i lokalizacja nic mi nie mówi o asortymencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 witam Nie wiem czy tego szukasz ale jest coś takiego: www.eurocarp.eu. Dość duży asortyment karpiowy, ale uwaga na ceny!!! Jak się nie kupisz czegoś na promocji albo nie dostaniesz rabatu to kicha. Sam kupowałem tam kilka pierdółek ale wysyłałem dziewczynę i ona dostawała na wstępie 10-20% upustu Jak masz jakieś pytania to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisu Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Odświeżam wątek w celu zapytania was czy wiedzie gdzie może znajdują się jakieś sklepy wędkarskie. Piszcie wszystkie które znacie, wypisujcie też plusy i minusy. Myślę że taka wiedza przyda nam się wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Barwena Sklep Wędkarski Kontakt Kraków, ul. Limanowskiego 36 małopolskie Tel.: 12 2961396 Głowatka Sklep Wędkarski Zdzisław Adamczyk Kontakt 31-032 Kraków, ul. Starowiślna 40 małopolskie Tel.: 12 4216271 Fax: 0048. 12 6495706 SALMON. SKLEP WĘDKARSKI OS. HANDLOWE 7 31-936 KRAKÓW , MAŁOPOLSKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 To te lepsze sklepy jakie znam. Myślę że jeśli chodzi o lokalizację to mapy zumi powinny pomóc każdemu http://mapy.zumi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Okonek. Sklep wędkarski Aleja 29 Listopada 45D, Kraków 12 413 50 67 dobry asortyment i tanio to u Pana Igora na bazarze TOMEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Barweny nie polecam, najbardziej kosmiczne ceny jakie w życiu widziałem. W głowatce już lepiej i bardzo miły koleś który zna sie na rzeczy, doradzi gdzie łowić, doradzi przynęty na dany zbiornik, i ogólnie do porozmawiania, chłop społeczniak więc fajny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisu Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 dobry asortyment i tanio to u Pana Igora na bazarze TOMEX Mówisz o tym w pawilonie zaraz po lewej jak się wchodzi od strony Carrefoura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Też polecam okonka na alejach. Może, że mam blisko... no ale mały sklepik, a mają wszystko co trzeba i dość tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 dobry asortyment i tanio to u Pana Igora na bazarze TOMEX Mówisz o tym w pawilonie zaraz po lewej jak się wchodzi od strony Carrefoura? jak wejdziesz na plac targowy TOMEX to jest taki długi wąski pawilon, sklep wędkarski pana Igora znajduję się na początku po lewej, tylko z góry mówi że sklep mały, ale dobry asortyment szczególnie na spining, dużo nowości, i duże kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_krk Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Podsumowując jest tych sklepów kilka i nawet strategicznie rozmieszczone: Barwena Sklep Wędkarski Kraków, ul. Limanowskiego 36 małopolskie Tel.: 12 2961396 Głowatka Sklep Wędkarski Zdzisław Adamczyk 31-032 Kraków, ul. Starowiślna 40 małopolskie Tel.: 12 4216271 Fax: 0048. 12 6495706 SALMON. SKLEP WĘDKARSKI OS. HANDLOWE 7 31-936 KRAKÓW , MAŁOPOLSKIE Okonek. Sklep wędkarski Aleja 29 Listopada 45D, Kraków 12 413 50 67 Pan Igor na Tomexie Btw. Kiedyś było tych sklepów więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apioo Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Cześć wybiera się ktoś może na "dzień z dragonem" do fishpoint i byłby uprzejmy zgarnąć mnie spod dworca PKP, słabo znam Kraków, a z chęcią bym pooglądał nowości Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_krk Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Podsumowując jest tych sklepów kilka i nawet strategicznie rozmieszczone: Barwena Sklep Wędkarski Kraków, ul. Limanowskiego 36 małopolskie Tel.: 12 2961396 Głowatka Sklep Wędkarski Zdzisław Adamczyk 31-032 Kraków, ul. Starowiślna 40 małopolskie Tel.: 12 4216271 Fax: 0048. 12 6495706 SALMON. SKLEP WĘDKARSKI OS. HANDLOWE 7 31-936 KRAKÓW , MAŁOPOLSKIE Okonek. Sklep wędkarski Aleja 29 Listopada 45D, Kraków 12 413 50 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Odgrzeje niezłego kotleta, ale nie ma sensu zakładać nowego tematu. Może ktoś z kolegów z Krakowa podpowie gdzie mogę tutaj znaleźć sklep w którym dostanę materiały do kręcenia much? Będę wdzięczny za pomoc bo dopiero się przeprowadziłem do KRK i nie mam rozeznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi