ziomal_14 Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Witam . Szukam łowisk w okolicach Trzebnicy w których można połapać za niedużą opłatą. NA chwilę obecną łapię na stawach w Wilczynie Leśnym ale szukam jakiegoś urozmaicenia. Interesują mnie zbiorniki na których można połapać z gruntu jak i spławik i w których jest jakaś różnorodność ryb. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiektca Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Polecam jechać do Olka do Ligoty Trzebnickiej. Nie jest tam drogo, ryby jak byłem ostatnio było pełno, karpie się łapały na spinning . Karpie są tam piękne bo dno jest z piasku i są one żółciutkie. Jeśli chodzi i spining to drapieżnika można zabrać za darmo, a szczupaki są tam piękne. Jak mi wiadomo to są też tam sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek_n14 Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 A jakies namiary, ceny, ile się płaci za wędkę, za ryby itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiektca Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Za spinning chyba płaciłem 5 zł za cały dzień i drapieżnika można brać dowoli. Taka ciekawostka tam na spinning można bardzo łatwo zaczepić karpia za grzbiet, bo łowisko jest dość płytkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Taka ciekawostka tam na spinning można bardzo łatwo zaczepić karpia za grzbiet, bo łowisko jest dość płytkie. Doprawdy jest się czym zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiektca Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Ja się nie zachwycam, tylko mówię i ostrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 krzysiektca, czy z drapieżnika są tam okonie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiektca Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Nie mam pojęcia, bo nie złapałem ani razu, nawet jako przyłów przy polowaniu na szczupaka, ale coś tam jest bo jak spuszczali wodę to było pełno małego narybku. Ale nie gwarantuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Z komercji w tej okolicy to w sumie : Pęgów -płacimy od wędki + za złowioną rybę Pierwoszów - Młociny - 5 albo 10zł wjazd - 5zł od wędki, za rybe płacimy I to praktycznie wszystko. Są jeszce takie staw w Wiszni Małej (należy do koła wędkarzy), 30zł za dzień - za ryby się nie płaci Trochę więcej pisałem tu : http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=177&postdays=0&postorder=asc&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sott71 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Byłem dzisiaj na stawie w ligocie brań sporo wszystko na pellet i kulki truskawkowe.Ładne karasie biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sott71 Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 na prawym stawie tylko karasie na lewym karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi