szymon1991 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Witam. Kto morze posiadać mapę barometryczną jeziora nie do echo sądy ? Pytałem się u mnie w kole wędkarskie i nie mają i w internecie. Możliwe by było wojewódzki Związek wędkarski posiadał mapę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sgk19 Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 https://www.olx.pl/oferta/plany-batymetryczne-jezior-i-rzek-woj-zachodniopomors-CID767-ID3l9iL.html#e9162968da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon1991 Napisano 17 Lutego 2020 Autor Share Napisano 17 Lutego 2020 W tej liście nie ma tego jeziora co chcę Kupiłem raz 2 mapy od tego pana J Strzszeszowskiego i Długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Dzizas chłopie... Poziom twojego posta woła o pomste do nieba. Napisałbyś chociaż nazwę jeziora jakiego szukasz - mamy sie domyslać? Mapa barymetryczna? Echo sąda? Do sąda to sie nadajesz za gramatykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi