elektrochemik Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Ja jednak preferuję miejsca w ok. Proboszczowic, Mikołajewic (oczywiście od sierpnia), a tak to może Małków i Duszniki. Dla każdego coś innego . Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Gdzie proponujecie pojechać na Wartę koło Sieradza nastawiając się na jazia i płoć. Są tam jakieś główki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Dzisiejszy wypad w okolice mostu kolejowego zakończył się klapą- jedno niezacięte branie na feedera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Na co łapałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Na feedera założyłem czerwonego potem na pinkę na przystawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 klapę z wczorajszego wypadu sptęgowała dodatkowo utrata fotela kolegi robcia(wiatr zdmuchnał do rzeki)...ja miałem może ze 2-3 branka a łowiłem na przystawkę na pinki.Jedno branie zaciąłem ale ryba wygrała .Ogólnie wysoki stan rzeki a co za tym idzie uciąg nie sprzyjąjący delikatnej przystawce(łowiłerm na 20g łezkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 Ktoś łowił ostatnio w biskupicach ? Ruszyło się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Połów dnia 8.4.2011 Biskupice - Jaź 42 cm 1,70 kg. Metoda przepływanka biały robak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 fiu fiu , super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Całkiem ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Ładna rybka. Oprócz tego jazia brało coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Pukała płotka i tak to nie był zbyt udany wypad bo woda po tych opadach była wysoka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Czy ktoś ma świeże informacje na temat rzeki w biskupicach lub sieradzu ? Ruszyło się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Sama potrzebuje Jakies info poniewz chciałabym sie wybrać nad wode w srode -czwartek.. Stan wody, Uciąg i czy rybka coś skubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Ktoś ma jakieś wieści z okolic Biskupic ? Bierze coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Byłem w czwartek ze spinem, ale w okolicy Sieradza. Obrotówka z nastawieniem na jazia i klenia i nawet okonek nie puknął. Rozmawiałem z jakimś wędkarzem to też mówił, że ostatnio cieniutko z jaziami o.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja już nie wiem wogóle co z tą rybą się dzieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Dzisiaj byłem na Warcie w Biskupicach ze spinem. Zamiast jazia/klenia jeden niewymiarowy szczupaczek. Widziałem natomiast łuski, więc ktoś coś skubał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Podobno na tamie co jakiś czas ktoś jazia złapie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 dzisiaj w okolicach mostu kolejowego totalne zero, na białego, kukurydzę, czerwonego, przepływankę, przystawkę, feedera, żadnego brania, raz tylko cos przypon obcięło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowand Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Jazie z Warty największy miał 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Gdzie Ty je łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Byłem na Warcie, ale w ok. miasta Warta. Wtorek: Metoda: feeder Przynęta: ochotka z pinką Zanęta: Traper Leszcz + ziemia+ pinka+coco-belge+wanilia Wynik: Troszkę krąpi, leszczyk ok 0,5 kg, jaź ok 0,5 kg, płoteczki. Dzisiaj się również wybieram, ale tym razem wodę stojącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowand Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Powiem tak, rynna około 2 m na napływie na przeszkodę. Tyczka, spławik bombka około 6 gr jedna oliwka, długi przypon. Zanęta mocno sklejona w 1/2 na początek, zanęcanie po każdym braniu. Na haczyk duży biały kolorowy z zanęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi