tomek1 Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Spoko, dojdą po niedzieli To tylko Madi ma takie chody, że listonosz przychodzi w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 To tylko Madi ma takie chody, że listonosz przychodzi w sobotę Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Mam nadzieję, że Twoja żona nie będzie miała ochoty do mnie przyjechać i obić mi facjaty No nie jestem taki pewien ,małżonka Tomka to góralka ,a z góralami to ja bym nie zadzierał. Choroba no to mam przekichane No chyba, że Tomek się nie wygada; liczę na jego świąteczny nastrój To tylko Madi ma takie chody, że listonosz przychodzi w sobotę Ciekawe Coś sugerujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Coś sugerujesz Jak to było- listonosz zawsze puka dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Ja pierdziu Tomek skąd wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 listonosz zawsze puka dwa razy Tomek skąd wiesz Może sobie dorabia w PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Nie no kogo jak kogo, ale Tomka to bym poznała z zamkniętymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 polarek doszedł i do mnie, kolor troszke jasny i niewiele ma wspólnego z khaki ale ujdzie, rozmiar pasuje idealnie, wykonanie też bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 wykonanie też bardzo dobre Jeszcze słóweczko szepnę... Wykończenie naprawdę porządne, ale jednego mi brakuje. Otóż zakończenia ściągaczem lub gumki w zakończeniu rękawa na przegubie. Ale to taki mały szczególik Jestem ciekawa kto następny się tu wpisze jako odbiorca polara.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Dwie godziny temu dostałem polarek. Fantastyczny. Jeszcze tylko załatwię naszywkę z flagą PL i napisem warszawa_24 Zdjęcia na życzenie bartiego: http://img682.imageshack.us/img682/9033/snc00161rozdzielczopulp.jpg http://img682.imageshack.us/img682/6352/snc00162rozdzielczopulp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Witam, Dzis polarek do mnie doszedl Kolor nie tylko na rybki Ogolnie pozytywna ocena choc pewnie kilka drobiazgow mozna by znalezc Tomek dzieki i pelen szacunek za to ze Ci sie chcialo Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Tomek1 sory że dopiero teraz odpowiadam ale przed świętami miałem nieźły zamot na uczelni, dopiero teraz moge troche odpoczać. Na ten czas chyba xxl bedzie dla mnie za duży ale dam znać do jutra rana jeszcze się dokładnie zmierze, ogólnie dzięki za czekanie i pierwszeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Polary i do mnie doszły dzisiaj. Dzieki @tomek1 za to że sie chciało ci to organizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Hej I ja już mam swój polarek w domu. Doszedł już wcześniej jednak ja dopiero wróciłem do domu niedawno. Jest super i nie wiem czego chcecie się czepiać????? Ci co się nie zapisali niech żałują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2009 Tomek dzieki i pelen szacunek za to ze Ci sie chcialo Dzieki @tomek1 za to że sie chciało ci to organizować. Trochę zachodu z tym było, ale miłe słowa i zadowolenie tych, którzy już odebrali paczkę są dla mnie najlepszą nagrodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 tomek1, kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 I dziś do mnie zawitał polar. Jest wyczesany Wielkie dzięki Tomek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 tomek1, czapkę bym z głowy zdjął przed Tobą za to coś uczynił ale haczykowej nie mam więc bronek na zlocie pęknie Cieszy mnie że wyjściowy polar doszedł teraz i tak jak pisałeś niedługo dojdzie ten drugi polowy A jutro polar na grzbiet i do pracy. artone, dzięki za dostawę i pamiętaj gamoniu że je na sylwestra zabieramy Moja lepsza połowa z racji znajomości technik krawieckich i materiałów stwierdziła że wszystko jest z nim OK ale najważniejsze testy wyjdą w praniu (dosłownie) i podczas użytkowania. W końcu nasze hobby eksploatuje i to znacznie to co nosimy na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 i ja też swój otrzymałem, fajny design, ciekawe te wstawki z czarnego materiału - osobiście preferuję ciemniejszą zieleń, ale taki już jeden mam, więc ten jaśniejszy jest jak znalazł (tylko cały czas mi chodzi po głowie odwrócona kolejność napisu team haczyk.pl, cóż było już za późno na zmiany). Wielkie dzięki tomek1 za organizację tego nie malego przedsięwzięcia!!! już się nie mogę doczekać pstrągowego wypadu styczniowego - na pewno włożę go pod kurtkę! a i na narty się nada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 tomek1 : jak wspomniało kociątko nasza paczuszka dotarła do mnie cała i zdrowa. Powiem tak miałem już do czynienia z różnymi ,że tak powiem "klubowymi gadżetami" ale polar haczykowy to po prostu rewelka. To jest polar a nie jakaś ścierka do podłogi ja również dopisuję się do listy browarek na zlocie dla tomek1 kocur : obowiązkowo lans po wybrzeżu musi być ps a czapki lepiej nie ściągaj bo przeziębisz łysinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 artone, nie lękaj się gamoniu nie przeziębię A jak się podoba Wam patent z wewnętrzną kieszenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 ja również dopisuję się do listy browarek na zlocie dla tomek1 Z mojej strony również. Polarek otrzymałem Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2009 Miło czytać, że Wam się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 polar doszedł wczoraj. polar wygląda na tyle fajnie, że jeżeli trafi się druga tura zamawiania, to kupię sobie jeszcze jeden, oraz dla żony, która stwierdziła, ze nawet napisy jej nie przeszkadzają szacunek tomku, że ci się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2009 jeżeli trafi się druga tura zamawiania, to kupię sobie jeszcze jeden Zaklinałem się, że to jednorazowy temat,..... ale jak widzę, że się podobają, to powiedzmy, że nie wykluczam, że jeszcze powtórzymy tą akcję jeżeli zbierze się odpowiednia liczba chętnych Natomiast z góry mówię co wiem od kolegów z IPA Cieszyn II- ta dostawa dla nas była ostatnią w tej cenie i to tylko dlatego, że została dogadana ponad 2 miesiące temu. Oni za odbierane prawie równolegle z naszymi polary płacili już o 10 zł/szt więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi