JACooL Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Za ile dni +/- mozna wygladac za listonoszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2010 Za ile dni +/- mozna wygladac za listonoszem Jeżeli śledziłeś ten temat to wiesz, że to jest sprawa "półgrzecznościowa" Polary są szyte i haftowane pod nasze konkretne zamówienie. W związku z tym jak złożę zamówienie, to postaram się powiedzieć coś na temat terminu wykonania. Poprzednio zajęło to około 3 tygodni, ale to były prototypy- sprawa haftów itd. Mam nadzieję, że teraz będzie zdecydowanie krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Jeżeli śledziłeś ten temat to wiesz, że to jest sprawa "półgrzecznościowa" Polary są szyte i haftowane pod nasze konkretne zamówienie. Tak, wiem ze zamawiane sa w "ten" sposob W związku z tym jak złożę zamówienie, to postaram się powiedzieć coś na temat terminu wykonania. Poprzednio zajęło to około 3 tygodni, ale to były prototypy- sprawa haftów itd. Mam nadzieję, że teraz będzie zdecydowanie krócej. OKi czekam (pewnie nie sam) na znak sygnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 no i co koledzy wiadomo kiedy polarki beda juz gotowe? Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 tomek1, jak tam polarki, nic nie piszesz... i cicho siedzisz, wydaje mi sie ze to celowo i kazdy bedzie mile zaskoczony, pewnie miales ostatnio sporo roboty z tym pakowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 pewnie miales ostatnio sporo roboty z tym pakowaniem Chciałbym żeby tak było, bo wiem że każdy z was czeka niecierpliwie. Dopiero dziś (wreszcie) dostałem pozytywną informację, że nasze polary są na szwalni i do końca tygodnia mają być zrobione. Mam nadzieję, że producent wywiąże się z obietnicy i w następnym tygodniu będę mógł rozsyłać paczki. Będę informował o postępach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 Wracając do tematu wysyłek- brakuje mi adresu kolegi Slowik (proszę o kontakt przez PW) oraz wpłat od Dawida i Sinusa. Po południu dostałem jeszcze jedno potwierdzenie, że wszystko idzie zgodnie z ustaleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 brakuje mi adresu kolegi Slowik Wysyłałem trzy razy i nie wiem o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Wysyłałem trzy razy i nie wiem o co chodzi? Niestety nic nie doszło. Poślij proszę jeszcze raz, ewentualnie sprawdź czy nie masz przekroczonego limitu wiadomości w skrzynce (odebrane i wysłane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Niestety nic nie doszło A teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 A teraz? Nic. Napisz maila na tomek1haczyk@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 slowik, ja dostałem kilka tygodni temu Twoje dane osobowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 ja dostałem kilka tygodni temu Twoje dane osobowe A niby jakim to sposobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Wysłałeś mi je. Ale skasowałem. Jeszcze było jakieś zdanie wprowadzające, już nie pamiętam. Miałem Ci to napisać, lecz wypadło mi z głowy, dopiero posty up mi to przypomniały. Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 na śmierć zapomniałem z tym przelewem. kasa poszła jutro powinna być u tomika na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Napisz maila I jak dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 I jak dostałeś? Niestety nie Posłałem do Ciebie PW. Spróbuj do mnie napisać w formie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Spróbuj do mnie napisać w formie odpowiedzi. Poszło ale czy dotarło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 Poszło ale czy dotarło, Dotarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Wyjde pewnie na marude Czy cos wiadomo w sprawie wysylki polarow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Marca 2010 Autor Share Napisano 3 Marca 2010 Wyjde pewnie na marude Czy cos wiadomo w sprawie wysylki polarow ? Wybaczcie Panowie, ale producent mimo zapewnień jeszcze nie skończył produkcji Być może jutro będę miał jakieś wieści. Już mnie skręca, bo muszę się przed Wami wstydzić i nic więcej nie mogę zrobić... Proszę Was o jeszcze trochę cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 muszę się przed Wami wstydzić Spokojnie chyba nikomu aż tak bardzo się nie pali Byle by były do czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Jakoś musicie wytrzymać Jedno co mogę powiedzieć to to że warto poczekać Po pierwszym praniu polar wygląda tak jak nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 tomek1 nie o to chodzilo, zeby Cie zawstydzic najnormalniej doczekac sie nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Marca 2010 Autor Share Napisano 4 Marca 2010 tomek1 nie o to chodzilo, zeby Cie zawstydzic najnormalniej doczekac sie nie moge. Wiem, nie dziwię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi