kocur Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 A nie lepiej białe ? Pewnie że lepiej białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Pewnie że lepiej białe.Raczej szare bo jak będzie długo białe to kwestia kilku miesięcy. A jeśli miał bym wybór to wolał bym czerwony napis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 tomek1, dobrze proponujesz, choć mańka pomysł z szarymi haftami jest wg. mnie lepszy. A i napis Team Haczyk.pl jest kapitalny. A pomysł na nick wspaniały. Tylko szkoda, że nie będzie flagi, wstydzicie się naszego kraju ? Jak jest możliwość to ja proszę o dodatkowo falgę na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Namówiliście mnie. 1. tomek1, czarny, XXXL 2. artech, czarny, XL 3. warszawa_24, zielony, S 4. patbaj 5. kocur, zielony, XXXL 6. holik, czarny XL 7. supersobi, czarny, XXXL 8. amator, czarny, XXL 9. madi - militarna zieleń, prawdopodobnie L 10. deuuu 11. P 12.sinus, czarny XL 13.cinek1979 (zielony-khaki, M) 14.pepe17 / czarny / XXL 15.artone 16.gofer - czarny - L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Ehhh ja nie mam kasy bo na 100% bym sobie taki polarek zakupił Pomyślcie jeszcze na wiosnę nad czymś takim z pewnością kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Rany... żadne żółte. Jak już coś to faktycznie białe lub szare. Ale nie jakieś żarówiaste żółte, ble.... Tylko szkoda, że nie będzie flagi, wstydzicie się naszego kraju ? Taaaa Nie no bez przesady, tu nie chodzi o jakiś wstyd czy sama nie wiem co. Wystarczy chyba Hyczykowy haft z bajerami. Na chusteczkę mi jeszcze flaga, jakoś nie czuję potrzeby oznajmiania wszem i wobec żem Polka, a po kiego... Jak ktoś ma ochotę na flagi czy sfastyki czy nawet napis LEGO ma możliwość doczepienia sobie takiego dodatku za pomocą rzepów czep - czep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 W zupełności zgadzam się z orzeczeniem Wysokiego Sądu wstydzicie się naszego kraju ? Codziennie w pracy noszę takie flagi i jakoś nie kręci mnie żeby po pracy być w pracy Jak masz ochotę na takie coś to zamów sobie na allegro za grosze i przyszyj. Nie generujmy niepotrzebnych kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Kizia Mizia, kiedyś dostaniesz po łapkach Jak masz ochotę na takie coś to zamów sobie na allegro za grosze i przyszyj. Nie generujmy niepotrzebnych kosztów. Właśnie ze względu na koszty, "oflagowanie" można zakupić w sklepach militarnych lub w "dobrych" pasmanteriach, po kiego grzyba płacić za przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Jeśli nie za późno to i ja się dopiszę. 1. tomek1, czarny, XXXL 2. artech, czarny, XL 3. warszawa_24, zielony, S 4. patbaj 5. kocur, zielony, XXXL 6. holik, czarny XL 7. supersobi, czarny, XXXL 8. amator, czarny, XXL 9. madi - militarna zieleń, prawdopodobnie L 10. deuuu 11. P 12.sinus, czarny XL 13.cinek1979 (zielony-khaki, M) 14.pepe17 / czarny / XXL 15.artone 16.gofer - czarny - L 17.wojtt - czarny XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Witam, Ciesze sie ze jestem na liscie. Mam prosbe do organizatora (nadal Tomek?) o kontakt na maila w celu dogadania szczegolow (rozmiar, kolor itp) Niestety nie mam teraz dostepu swobodnego do netu i nie moge na biezaco sledzic forum a w pracy moge podejrzec tylko maila Dlatego kontakt jest ze mna utrudniony niemniej jednak bardzo taki polarek chce Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 wstydzicie się naszego kraju ? Starczy że ty wiesz kim jesteś, nie musisz tego wszystkim naokoło uświadamiać. Flaga na ramieniu kojarzy mi się z pewną subkulturą, a nie daj boże że jeszcze miał byś łysy czerep 1. tomek1, czarny, XXXL 2. artech, czarny, XL 3. warszawa_24, zielony, S 4. patbaj 5. kocur, zielony, XXXL 6. holik, czarny XL 7. supersobi, czarny, XXXL 8. amator, czarny, XXL 9. madi - militarna zieleń, prawdopodobnie L 10. deuuu - Zielony, XL 11. P 12.sinus, czarny XL 13.cinek1979 (zielony-khaki, M) 14.pepe17 / czarny / XXL 15.artone 16.gofer - czarny - L 17.wojtt - czarny XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 temat trochę przycichł : kiedy planujecie zamawiać polarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Share Napisano 17 Listopada 2009 temat trochę przycichł : kiedy planujecie zamawiać polarki ? Zaraz po tym jak Ty i dwóch pozostałych kolegów określicie się co do koloru i rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Zaraz po tym jak Ty i dwóch pozostałych kolegów określicie się co do koloru i rozmiaru No to może dajmy tym panom czas np. do środy a później zamawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Listopada 2009 Autor Share Napisano 22 Listopada 2009 Wysłałem do tych osób prośbę o podanie wymaganych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 1. tomek1, czarny, XXXL 2. artech, czarny, XL 3. warszawa_24, zielony, S 4. patbaj 5. kocur, zielony, XXXL oraz czarny, XXXL 6. holik, czarny XL 7. supersobi, czarny, XXXL 8. amator, czarny, XXL 9. madi - militarna zieleń, prawdopodobnie L 10. deuuu - Zielony, XL 11. P 12.sinus, czarny XL 13.cinek1979 (zielony-khaki, M) 14.pepe17 / czarny / XXL 15.artone 16.gofer - czarny - L 17.wojtt - czarny XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 1. tomek1, czarny, XXXL 2. artech, czarny, XL 3. warszawa_24, zielony, S 4. patbaj, zielony, rozmiar S 5. kocur, zielony, XXXL oraz czarny, XXXL 6. holik, czarny XL 7. supersobi, czarny, XXXL 8. amator, czarny, XXL 9. madi - militarna zieleń, prawdopodobnie L 10. deuuu - Zielony, XL 11. P 12.sinus, czarny XL 13.cinek1979 (zielony-khaki, M) 14.pepe17 / czarny / XXL 15.artone 16.gofer - czarny - L 17.wojtt - czarny XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 1. tomek1, czarny, XXXL 2. artech, czarny, XL 3. warszawa_24, zielony, S 4. patbaj, zielony, rozmiar S 5. kocur, zielony, XXXL oraz czarny, XXXL 6. holik, czarny XL 7. supersobi, czarny, XXXL 8. amator, czarny, XXL 9. madi - militarna zieleń, prawdopodobnie L 10. deuuu - Zielony, XL 11. P 12.sinus, czarny XL 13.cinek1979 (zielony-khaki, M) 14.pepe17 / czarny / XXL 15.artone - czarny - L 16.gofer - czarny - L 17.wojtt - czarny XL update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 1. tomek1, czarny, XXXL 2. artech, czarny, XL 3. warszawa_24, zielony, S 4. patbaj, zielony, rozmiar S 5. kocur, zielony, XXXL oraz czarny, XXXL 6. holik, czarny XL 7. supersobi, czarny, XXXL 8. amator, czarny, XXL 9. madi - militarna zieleń, prawdopodobnie L 10. deuuu - Zielony, XL 11. P- zielony XL 12.sinus, czarny XL 13.cinek1979 (zielony-khaki, M) 14.pepe17 / czarny / XXL 15.artone - czarny - L 16.gofer - czarny - L 17.wojtt - czarny XL Mam info od P co do rozmiaru, więc w miarę wolnego czasu zaczynam ustalenia z wykonawcą polarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Tak to sobie wymyśliłem i posłałem w świat: Rozmiary dobrałem eksperymentalnie przymierzając wydruki różnych rozmiarów do kolegów (i koleżanek ) o różnych rozmiarach. Pomysłu z nickami nie puszczam "w eter" z dwóch powodów. Po pierwsze mój kontakt z wykonawcą jest bardzo utrudniony (przez dwóch "pośredników"), po drugie jak przejrzałem allegro to stwierdziłem, że dorobienie sobie naszywki z nickiem czy flagą jest banalnie proste i kosztuje parę złotych. Każdy według własnej wizji może sobie "dozbroić" polar. Np. http://www.allegro.pl/item820784842_naszywka_imiennik_10cm_x_2_5_cm_z_flaga_polski.html http://www.allegro.pl/item827911864_flag_patch_naszywki_naszywka_flaga_polska_m_rzep.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Pomysłu z nickami nie puszczam "w eter" z dwóch powodów. Po pierwsze mój kontakt z wykonawcą jest bardzo utrudniony (przez dwóch "pośredników"), po drugie jak przejrzałem allegro to stwierdziłem, że dorobienie sobie naszywki z nickiem czy flagą jest banalnie proste i kosztuje parę złotych. Każdy według własnej wizji może sobie "dozbroić" polar. Np.http://www.allegro.pl/ite...aga_polski.html http://www.allegro.pl/ite...ska_m_rzep.html i teraz kolega tomek1 za niepodpisanie linków powinien sobie wystawić sam ostrzezenie poza tym gratuluję dopiecia tematu i zoragnizoiwania akcji polarowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Wspaniale. Napewno kupię tą naszywkę z flagą i napisem warszawa_24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Czy mogę się jeszcze dopisać do listy??? Jeżeli tak to proszę o rozmiar M kolor czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Tak to sobie wymyśliłem i posłałem w świat: Tomek, a dlaczego czcionka na cycku jest inna niż w logo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Tomek, a dlaczego czcionka na cycku jest inna niż w logo ?? Bo nie dysponowałem odpowiednią, ale już ja mam, więc myślę, że uda się to jeszcze zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi