artech Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 ale już ja mam, więc myślę, że uda się to jeszcze zmienić. To super. Daj znać kiedy i gdzie wpłacać kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Listopada 2009 Autor Share Napisano 25 Listopada 2009 Napis na piersi już zmieniony i zgodny z logo Czy mogę się jeszcze dopisać do listy???Jeżeli tak to proszę o rozmiar M kolor czarny. Dopisany do listy Informacje co do wysokości wpłat podam jak tylko rozpoznam jakie będą koszty wysyłki. Żeby było przejrzyście- wpłaty będą na konto Haczyka, potem Tomik przeleje całość do mnie a ja rozliczę się z wytwórcą. Żeby nie tracić czasu później- proszę osoby z listy o przesłanie przez PW adresów na które mam wysłać polar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 piersi już zmieniony i zgodny z logo a nie lepiej wyglądaloby team haczyk.pl ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 wg. mnie zdecydowanie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 wg mnie może być team haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Share Napisano 27 Listopada 2009 Klamka już zapadła, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Ja marudna nie będę - mi pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Ja też nie marudzę bo zapotrzebowałem 2 kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Jak dla mnie zapowiada się BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 1. tomek1, czarny, XXXL 2. artech, czarny, XL 3. warszawa_24, zielony, S 4. patbaj, zielony, rozmiar S 5. kocur, zielony, XXXL oraz czarny, XXXL 6. holik, czarny XL 7. supersobi, czarny, XXXL 8. amator, czarny, XXL 9. madi - militarna zieleń, prawdopodobnie L 10. deuuu - Zielony, XL 11. P- zielony XL 12.sinus, czarny XL 13.cinek1979 (zielony-khaki, M) 14.pepe17 / czarny / XXL 15.artone - czarny - L 16.gofer - czarny - L 17.wojtt - czarny XL 18.DAWID - czarny XXL i ja jeszcze jeden jesli mozna oczywiscie. tylko jeszcze zastanawiam sie nad rozmiarem mam 182 i nie wiem czy wziac xl czy lepeij wieszy xxl jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Share Napisano 27 Listopada 2009 i ja jeszcze jeden jesli mozna oczywiscie. Niestety lista jest zamknięta, zamówienie złożone. Temat jest podwieszony od blisko 2 miesięcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Czy ja jeszcze się załapałem czy już nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Share Napisano 27 Listopada 2009 Tak, patrz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Wiem , że powiedziałeś że tak. Tylko na liście DAWIDA mnie nie ma, a nie wiem skąd ma tę listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Niestety lista jest zamknięta, zamówienie złożone. Temat jest podwieszony od blisko 2 miesięcy.... No to wielka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2009 Z grubsza sprawdziłem temat przesyłek. Koszt wyniesie około 16 zł (przesyłka do mnie, opakowanie, paczka priorytetowa do odbiorcy 11 zł). Cena polara 70 zł. W związku z tym proszę o dokonywanie wpłat. Koniecznie proszę o podanie nicka z forum. Koszty operacji wysyłki są przybliżone (nie znam dokładnego kosztu dostarczenia do mnie i opakowania), więc proponuję- jeżeli zostanie parę złotych- to wpłacę to na rzecz Haczyk.pl, jeżeli braknie parę złotych- to wujek Tomek dołoży Na koniec komunikat dla Kocura i Artone, dla których 3 polary pójdą w jednej paczce. Dla was wysokość wpłaty wynosi: Kocur 156 zł, Artone 78 zł. Tych, którzy nie podali mi jeszcze adresu wysyłkowego proszę o uzupełnienie tych danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Z mojej strony przelew już poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2009 Na koniec komunikat dla Kocura i Artone, dla których 3 polary pójdą w jednej paczce. Dla was wysokość wpłaty wynosi: Kocur 156 zł, Artone 78 zł. Podobna sytuacja została dogadana w przypadku Supersobiego, Artecha i Pepe17. Wpłaty po 78 zł- wysyłka jedną paczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Właśnie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2009 Według mojej wiedzy nasze polary właśnie otrzymują zaszczytne hafty "Haczyk.pl" Brakuje mi jeszcze adresów od: 4. patbaj 9. madi 10. deuuu 11. P 12.sinus, 16.gofer posyłać adresy, wpłacać itd, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 kasa poszła kiedy polarki będą wysyłane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Nadrobiłam zaległości, kasa dziś wyszła i adres do wujka Tomka też. Z pozdrowieniami ciocia Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Kasa pójdzie jutro , najpóźniej w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Sorry chłopaki, miałem problemy z netem także dopiero teraz zauważyłem że sprawa się ruszyła zaraz wyślę adres a jutro najpóźniej w poniedziałek wyślę kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 przelew poszedł wczoraj..teraz tylko czekam na prezent pod choinke:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi