tomek1 Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2010 Jeszcze raz zbierzmy wszystkie potrzebne informacje: - do 31 stycznia użytkownicy forum Haczyk.pl zgłaszają chęć zakupu polara z haftami Haczyk.pl, poprzez dopisanie się do listy chętnych. Zgłoszenie powinno określać kolor i rozmiar zamawianego polara. - po tej dacie złożę zamówienie na polary. - jednocześnie proszę osoby, które dopisały się do listy o przesłanie do mnie za pomocą "prywatnej wiadomości" adresu, na który ma zostać wysłana paczka z polarem - cena polara wynosi 80 zł, koszty opakowania i przesyłki 16 zł. Łącznie 96 zł/szt.. Koszty wysyłek łączonych (dla kilku osó będą ustalane indywidualnie. - wpłaty za polary na konto Poniżej zdjęcia przedstawiające polary w dwóch wersjach kolorystycznych: Aktualna lista: 1. Tomik - rozmiar L, ? 2. Sinus - rozmiar ?, ? 3. Dawid - rozmiar ?, ? 4. Slowik - rozmiar XL, czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 A więc: Aktualna lista: 1. Tomik - rozmiar L, ? 2. Sinus - rozmiar ?, ? 3. Dawid - rozmiar ?, ? 4. Slowik - rozmiar XL, czarny I chętnych proszę o dopisywanie się i dalszą aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 slowik, zakutualizuj listę. Dzięki zpomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 tomek1, Czy mógłbyś podać długość rękawa przy rozmiarze XL bo mam trochę długie ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2010 tomek1,Czy mógłbyś podać długość rękawa przy rozmiarze XL bo mam trochę długie ręce Nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć, bo sam mam XXXL Tu masz poprzednią listę, na której przewinęły się wszystkie rozmiary http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=9441&postdays=0&postorder=asc&start=60 Wejdź w kontakt przez PW z kimś w Twoim rozmiarze i poproś o zmierzenie rękawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Ok. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 slowik, możesz mi podac dlugość rękawa dla XL jak się dowiesz? JA też się piszę, wstępny rozmiar XL kolor zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 ja pisze sie na dwa polary jeden L i jeden XXXL w kolorze czarnym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 ja pisze sie na dwa polary jeden L i jeden XXXL w kolorze czarnym:) Zaktualizuj listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 możesz mi podac dlugość rękawa dla XL jak się dowiesz? Jak się dowiem to napiszę,ale wezmę chyba jednak XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Tutaj macie rozmiarówkę: S - wzrost 164-172 , obwód klatki – 100 M – wzrost 168-176 , obwód klatki – 106 L - wzrost 172-180 , obwód klatki – 112 XL - wzrost 176-182 , obwód klatki – 116 XXL - wzrost 180-188 , obwód klatki – 120 A tutaj link do polarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 No tak rozmiarówkę to znam,chodzi mi o dł. rękawa bo mam jakieś długie te rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2010 A tutaj link do polarów Stronę wcześniej w tym temacie są już zdjęcia naszych polarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar ?, ? 3. Dawid - rozmiar ?, ? 4. Slowik - rozmiar XL, czarny 5. Michorn - XL, zielony 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 no calkiem fajne te polarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar ?, ? 3. Dawid - rozmiar ?, ? 4. Slowik - rozmiar XL, czarny 5. Michorn - XL, zielony 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Ja rowniez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar ?, ? 3. Dawid - rozmiar ?, ? 4. Slowik - rozmiar XL, czarny 5. Michorn - XL, zielony 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar ?, ? 3. Dawid - rozmiar ?, ? 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XL, zielony 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 michorn, możesz mi podac dlugość rękawa dla XL jak się dowiesz? Ja biorę jednak XXL Nic się niedowiedziałem jak z tą dł.rękawa więc lepiej mieć za długi niż za krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Proszę o update do XXL popatrzyłem na rozmiarówkę, a ja wysoki jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar ?, ? 3. Dawid - rozmiar ?, ? 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar XL, czarny 3. Dawid - rozmiar ?, ? 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wjs2 Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 I Ja sie skuszę poprosze xxxl Czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wjs2 Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 1. Tomik - rozmiar L, zielony 2. Sinus - rozmiar XL, czarny 3. Dawid - rozmiar ?, ? 4. Slowik - rozmiar XXL, czarny 5. Michorn - XXL, zielony 6. Kolat66 - L oraz XXXL w kolorach czarnych 7. Kompasiak12 - rozmiar XXXL , czarny 8. JACooL - rozmiar XXXL , czarny 9. wjs2- rozmiar XXXL , czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi