Skocz do zawartości
tokarex pontony

Cormoran Carp Pro Force

Garsija

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

Mam zamiar zakupić kapriówki Cormoran Carp Pro Force-ES 3,60m 3 lbs. 3- częściowa. Cena sklepowa w granicach 250-280zł. Chciałbym Was zapytać się, czy ktoś używał tych kijków i jakie ma spostrzeżenia.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Dzięki za linka. Ja mam zamiar kupić od razu 2 wędki na raz, a akurat ostatnio patrzylem oferte Cormorana i naszło mnie na ten model. Dlatego pytam się czy ktoś używał tych kijaszków :smile:

• 1 month later...
Napisano

Słysząłemm dobre opinie o Carp Force .

Ja chyba kupie 12ft 3,5 lbs 2 słady - 1 przelotka 50mm ponoć mocne kijaszki.

Napisano

dudi, miałem w ręku trzyczęściowy kij z tej serii 12ft 3lb. Dokładnie ten, o który pyta Garsija.

Chybotał się okrutnie na sucho, być może dwuskłady Carp Force to zupełnie inna bajka, trzy skład oznaczony 3lb to witka, krowi ogon, jak kto woli.

Brak przelotki w pierwszym składzie i taki patent, nakładko-zaczep do żyłki, by łatwiej składać zmontowany kij. Jeśli dobrze pamiętam, to miał na blanku napis c.w. 80g. 3lb.

Tego samego dnia macałem też Emblemy i AKN Daiwy od 2.75 do 3.75lb.

Najsłabszy Emblem 2.75 lb przy tym Cormoranie to sztywna pała. :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.