Skocz do zawartości
tokarex pontony

Targi wędkarskie 2009 - 2010

mironow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Konkursy dla odwiedzających będą:) Już teraz wiem, że poza dyplomami można będzie wyposażyć się w woblery, muchy i na pewno- całą masę gotowych kulek proteinowych.

Pracujemy nad sponsorem nagrody głównej w konkursie dla odwiedzających, w którym może wziąć udział każdy, kto wypełni kupon otrzymany razem z biletem. Z pewnością nagroda będzie warta tego, by pofatygować się i ten kupon wypełnić:)

Jak tylko dogramy wszystkie kwestie z konkursami, to natychmiast dam znać i rozpisze ten punkt programu, również na naszej stronie:)

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 261
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Konkursy dla odwiedzających będą:)

W to mi graj :mrgreen:

Nie chodzi oczywiście tylko o nagrody, bo wiadomo liczba nagród nie będzie duża w stosunku do odwiedzających, więc wygranie czegokolwiek będzie miało marne szanse. Bardziej chodzi o element rozrywki, być może nawet i współzawodnictwa np. w szybkości wiązania przyponów :lol:

Jak tylko dogramy wszystkie kwestie z konkursami, to natychmiast dam znać i rozpisze ten punkt programu, również na naszej stronie:)

Kolejna sprawa - jakiekolwiek konkursy to i zachęta dla wielu osób aby na tej imprezie się pojawić.

Napisano

madi, zobacz linijkę ponad Sobota 27 marca, są konkury dla odwiedzających :)

Mam jeszcze pytanie do organizatorów: czy studenci też się zaliczają do młodzieży szkolnej? :D

Napisano
madi, zobacz linijkę ponad Sobota 27 marca, są konkury dla odwiedzających :)

O masz faktyka, przepraszam za brak spostrzegawczości :oops:

A ja skupiałam się na aktywnych linkach po prawej, oj sierotka :???:

Napisano

no faktycznie repertuar bardzo spory mnie ten spinning i ten kącik kulinarny najbardziej interesuje

Napisano
ten kącik kulinarny najbardziej interesuje

To będziemy stać w I rzędzie, bo jeśli będzie połączony z degustacją to większa szansa, że się wyrwie jakiś kawał rybiego mięcha :mrgreen:

Napisano

Madi ja dla ciebie bym nawet i tonę - a tak poważnie wkońcu poznam ciebie ta naszą ślicznotkę :lol:

Napisano

Wow :oops::oops::oops:

jeux no fajnie, wreszcie okazja żeby się poznać w realu :wink:

Mam nadzieję, że na tej imprezie pokaże się więcej haczykowych twarzy :grin:

Napisano

Ja na pewno będę, ale nie wiem jeszcze w który dzień.

Można by zrobić jakiś mini zlot :), umówić się na konkretny dzień.

Napisano
Można by zrobić jakiś mini zlot :)
i jakieś pamiatkowe foto na forum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A to to na bank Panowie :grin:

Kurcze tylko mam problem...

Dawno nie byłam w okolicy Hali, a przyjadę samochodem, jak tam wygląda sprawa parkingu? Wrocławiacy pomóżcie, zaznaczam najlepiej miejsce parkingowe strzeżone VIP, ale obejdzie się też inne byle nie daleko, dreptać pół Wrocka nie będę :wink:

Napisano

Ja wiem tylko jestem ciekawa jak będzie z miejscami hmmm raczej krucho, a poza tym ile ze mnie zedrą... :?:

Napisano

z tego co się orientuje to darmowo

ale z miejscami może być kiepsko zwłaszcza jak będzie ładna pogoda to ludzie którzy będą szli do zoo pozajmują trochę miejsc, i na dodatek w tym samym terminie jest giełda staroci na hali, ale w okolicach da się znaleźć miejsce choćby na tekach :D

Napisano

Miejsca sa płatne [parking od strony parku] jak i nie płatne ,nie przesadzajcie były większe imprezy i miejsce szło znaleźć.

Napisano
Miejsca sa płatne [parking od strony parku] jak i nie płatne ,nie przesadzajcie były większe imprezy i miejsce szło znaleźć.

Ok w razie czego to maniek piszesz się jako ochotnik na pilota :mrgreen:

Napisano

Hej

Jestem zaganiany aby sprostać wyzwaniu i zaprezentować mój klub i koło z jak najlepszej strony, mam nadzieję że prezentowane przez nas pokazy i dyskusje zainteresują zwiedzających, konkursów dla zwiedzających będzie sporo na pewno kazdy znajdzie coś dla siebie, ja spróbuję zorganizować mini warsztaty wykonywania woblerków zakończonymi wyborem najładniejszego woblera wystruganego przez chętnych z publiczności, będziemy prezentować materiały szkoleniowe dla potrzeb szkółek wędkarskich, slajdy z zawodów i imprez wędkarskich ostatnich lat, chcemy zaprezentować i popularyzować sport rzutowy wśród młodzieży ale nie tylko, rozmawiałem z naszym kolegą jeux- em z haczyka na temat poprowadzenia kącika kulinarnego więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, a odnośnie wystawców sprzętu może nie będzie imponująco ale nie będzie też źle będzie można pouzupełniać swoje ubytki w sprzęcie na pewno. Myślę że z haczykowcami powinniśmy się spotkać choćby na chwilę ale będzie to trudne do zrobienia aby zgrać wszystkich w jednym miejscu i czasie, ale trzeba spróbować myślę że Madi i Maniek pomogą mi w pokazaniu choćby w miniaturze nasz portal, wprawdzie nie mam pomysłu na to ale myślę że podsuniecie mi coś ciekawego a dotyczącego haczyka.

Tak że zapraszam z całą odpowiedzialnością bo będzie warto spędzić kila chwil w tak ekscytującej atmosferze integracyjnej.

Napisano

Możesz na mnie liczyć w miarę możliwości pomogę ,co do promocji haczyka to mało czasu jest ale może cos mi wpadnie do "starej"łepetyny. Na kalendarze to za późno ,ale .... muszę zadzwonić do kolegi . :lol::lol::lol:

Napisano
slajdy z zawodów i imprez wędkarskich ostatnich lat
Madi i Maniek pomogą mi w pokazaniu choćby w miniaturze nasz portal, wprawdzie nie mam pomysłu na to ale myślę że podsuniecie mi coś ciekawego a dotyczącego haczyka.

Czy będziecie mieli jakieś urządzenie do wyświetlania (projektor, duży ekran)?

Napisano
Czy będziecie mieli jakieś urządzenie do wyświetlania (projektor, duży ekran)?

Tak Tomku wszystko już jest przygotowane, jak by były jakieś materiały do pokazania z logiem haczyka to na pewno by były pokazane, nie mam, natomiast po montuję coś z naszych zlotów. i tych regionalnych i krajowych, zobaczę czy czasu mi nie braknie na ogarnięcie tego wszystkiego.

Maniuś wierzyłem że na Ciebie mogę liczyć Magda pewnie też pomoże.

Napisano
Tak Tomku wszystko już jest przygotowane, jak by były jakieś materiały do pokazania z logiem haczyka to na pewno by były pokazane, nie mam, natomiast po montuję coś z naszych zlotów. i tych regionalnych i krajowych, zobaczę czy czasu mi nie braknie na ogarnięcie tego wszystkiego.

Jeżeli macie możliwości techniczne, to mógłbym zrobić płytkę-kompilację z moimi filmami. Muszę tylko przyjrzeć się możliwościom nałożenia "znaku wodnego" Haczyk.tv na film.

Myślę, że z moich materiałów ze zlotów również dałoby się coś złożyć :wink: Co do tej ostatniej kwestii, to ważną jest dla mnie informacja czy będziecie mieli możliwość odtwarzania dźwięku (chodzi o dołożenie ewentualnej ścieżki dźwiękowej do tej prezentacji)

Napisano

Oczywiście, że pomogę na tyle na ile dam radę. Jakbym już opadała z sił to jeux mnie podkarmi :mrgreen: Z pewnością będzie to jeden dzień, całego weekendu nie dam rady obskoczyć bo jednak droga mnie czeka w te i z powrotem, ale będę....

tomek1 pomysł rewelacyjny, fajnie by było zrobić taką prezentację :grin:

jak by były jakieś materiały do pokazania z logiem haczyka to na pewno by były pokazane

Ja! ja! ja się zaprezentuję w polarze haczykowym, a za zdjęcie ze mną będę wołać 10 zeta :mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.