WEEKEND WĘDKAR. Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Konkursy dla odwiedzających będą Już teraz wiem, że poza dyplomami można będzie wyposażyć się w woblery, muchy i na pewno- całą masę gotowych kulek proteinowych. Pracujemy nad sponsorem nagrody głównej w konkursie dla odwiedzających, w którym może wziąć udział każdy, kto wypełni kupon otrzymany razem z biletem. Z pewnością nagroda będzie warta tego, by pofatygować się i ten kupon wypełnić Jak tylko dogramy wszystkie kwestie z konkursami, to natychmiast dam znać i rozpisze ten punkt programu, również na naszej stronie:)
madi Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Konkursy dla odwiedzających będą W to mi graj Nie chodzi oczywiście tylko o nagrody, bo wiadomo liczba nagród nie będzie duża w stosunku do odwiedzających, więc wygranie czegokolwiek będzie miało marne szanse. Bardziej chodzi o element rozrywki, być może nawet i współzawodnictwa np. w szybkości wiązania przyponów Jak tylko dogramy wszystkie kwestie z konkursami, to natychmiast dam znać i rozpisze ten punkt programu, również na naszej stronie:) Kolejna sprawa - jakiekolwiek konkursy to i zachęta dla wielu osób aby na tej imprezie się pojawić.
przemekli Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 madi, zobacz linijkę ponad Sobota 27 marca, są konkury dla odwiedzających Mam jeszcze pytanie do organizatorów: czy studenci też się zaliczają do młodzieży szkolnej?
madi Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 madi, zobacz linijkę ponad Sobota 27 marca, są konkury dla odwiedzających O masz faktyka, przepraszam za brak spostrzegawczości A ja skupiałam się na aktywnych linkach po prawej, oj sierotka
jeux Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 no faktycznie repertuar bardzo spory mnie ten spinning i ten kącik kulinarny najbardziej interesuje
madi Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 ten kącik kulinarny najbardziej interesuje To będziemy stać w I rzędzie, bo jeśli będzie połączony z degustacją to większa szansa, że się wyrwie jakiś kawał rybiego mięcha
jeux Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Madi ja dla ciebie bym nawet i tonę - a tak poważnie wkońcu poznam ciebie ta naszą ślicznotkę
madi Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Wow jeux no fajnie, wreszcie okazja żeby się poznać w realu Mam nadzieję, że na tej imprezie pokaże się więcej haczykowych twarzy
przemekli Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Ja na pewno będę, ale nie wiem jeszcze w który dzień. Można by zrobić jakiś mini zlot , umówić się na konkretny dzień.
madi Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Można by zrobić jakiś mini zlot i jakieś pamiatkowe foto na forum :mrgreen: A to to na bank Panowie Kurcze tylko mam problem... Dawno nie byłam w okolicy Hali, a przyjadę samochodem, jak tam wygląda sprawa parkingu? Wrocławiacy pomóżcie, zaznaczam najlepiej miejsce parkingowe strzeżone VIP, ale obejdzie się też inne byle nie daleko, dreptać pół Wrocka nie będę
madi Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Ja wiem tylko jestem ciekawa jak będzie z miejscami hmmm raczej krucho, a poza tym ile ze mnie zedrą...
przemekli Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 z tego co się orientuje to darmowo ale z miejscami może być kiepsko zwłaszcza jak będzie ładna pogoda to ludzie którzy będą szli do zoo pozajmują trochę miejsc, i na dodatek w tym samym terminie jest giełda staroci na hali, ale w okolicach da się znaleźć miejsce choćby na tekach
maniek Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Miejsca sa płatne [parking od strony parku] jak i nie płatne ,nie przesadzajcie były większe imprezy i miejsce szło znaleźć.
madi Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Miejsca sa płatne [parking od strony parku] jak i nie płatne ,nie przesadzajcie były większe imprezy i miejsce szło znaleźć. Ok w razie czego to maniek piszesz się jako ochotnik na pilota
roman gawlas Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Hej Jestem zaganiany aby sprostać wyzwaniu i zaprezentować mój klub i koło z jak najlepszej strony, mam nadzieję że prezentowane przez nas pokazy i dyskusje zainteresują zwiedzających, konkursów dla zwiedzających będzie sporo na pewno kazdy znajdzie coś dla siebie, ja spróbuję zorganizować mini warsztaty wykonywania woblerków zakończonymi wyborem najładniejszego woblera wystruganego przez chętnych z publiczności, będziemy prezentować materiały szkoleniowe dla potrzeb szkółek wędkarskich, slajdy z zawodów i imprez wędkarskich ostatnich lat, chcemy zaprezentować i popularyzować sport rzutowy wśród młodzieży ale nie tylko, rozmawiałem z naszym kolegą jeux- em z haczyka na temat poprowadzenia kącika kulinarnego więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, a odnośnie wystawców sprzętu może nie będzie imponująco ale nie będzie też źle będzie można pouzupełniać swoje ubytki w sprzęcie na pewno. Myślę że z haczykowcami powinniśmy się spotkać choćby na chwilę ale będzie to trudne do zrobienia aby zgrać wszystkich w jednym miejscu i czasie, ale trzeba spróbować myślę że Madi i Maniek pomogą mi w pokazaniu choćby w miniaturze nasz portal, wprawdzie nie mam pomysłu na to ale myślę że podsuniecie mi coś ciekawego a dotyczącego haczyka. Tak że zapraszam z całą odpowiedzialnością bo będzie warto spędzić kila chwil w tak ekscytującej atmosferze integracyjnej.
maniek Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Możesz na mnie liczyć w miarę możliwości pomogę ,co do promocji haczyka to mało czasu jest ale może cos mi wpadnie do "starej"łepetyny. Na kalendarze to za późno ,ale .... muszę zadzwonić do kolegi .
tomek1 Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 slajdy z zawodów i imprez wędkarskich ostatnich lat Madi i Maniek pomogą mi w pokazaniu choćby w miniaturze nasz portal, wprawdzie nie mam pomysłu na to ale myślę że podsuniecie mi coś ciekawego a dotyczącego haczyka. Czy będziecie mieli jakieś urządzenie do wyświetlania (projektor, duży ekran)?
roman gawlas Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Czy będziecie mieli jakieś urządzenie do wyświetlania (projektor, duży ekran)? Tak Tomku wszystko już jest przygotowane, jak by były jakieś materiały do pokazania z logiem haczyka to na pewno by były pokazane, nie mam, natomiast po montuję coś z naszych zlotów. i tych regionalnych i krajowych, zobaczę czy czasu mi nie braknie na ogarnięcie tego wszystkiego. Maniuś wierzyłem że na Ciebie mogę liczyć Magda pewnie też pomoże.
tomek1 Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Tak Tomku wszystko już jest przygotowane, jak by były jakieś materiały do pokazania z logiem haczyka to na pewno by były pokazane, nie mam, natomiast po montuję coś z naszych zlotów. i tych regionalnych i krajowych, zobaczę czy czasu mi nie braknie na ogarnięcie tego wszystkiego. Jeżeli macie możliwości techniczne, to mógłbym zrobić płytkę-kompilację z moimi filmami. Muszę tylko przyjrzeć się możliwościom nałożenia "znaku wodnego" Haczyk.tv na film. Myślę, że z moich materiałów ze zlotów również dałoby się coś złożyć Co do tej ostatniej kwestii, to ważną jest dla mnie informacja czy będziecie mieli możliwość odtwarzania dźwięku (chodzi o dołożenie ewentualnej ścieżki dźwiękowej do tej prezentacji)
madi Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Oczywiście, że pomogę na tyle na ile dam radę. Jakbym już opadała z sił to jeux mnie podkarmi Z pewnością będzie to jeden dzień, całego weekendu nie dam rady obskoczyć bo jednak droga mnie czeka w te i z powrotem, ale będę.... tomek1 pomysł rewelacyjny, fajnie by było zrobić taką prezentację jak by były jakieś materiały do pokazania z logiem haczyka to na pewno by były pokazane Ja! ja! ja się zaprezentuję w polarze haczykowym, a za zdjęcie ze mną będę wołać 10 zeta
slowik Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 za zdjęcie ze mną będę wołać 10 zeta Które wpłyną na konto Haczyka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.