Skocz do zawartości
tokarex pontony

Targi wędkarskie 2009 - 2010

mironow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To chyba najwyższy czas sie umawiać ,ktoś będzie w sobotę.?

Będę w sobotę.

Roman Gawlas wstawi mapkę stoisk i pewnie bedzie nr stoiska.

Pomysł Romana, żeby stoisko jego klubu było punktem spotkań Haczykowców jest bardzo dobry. Mam nadzieję, że Tomik wyrobi się z banerkiem Haczyka.

Ja w piątek wysłałem do Romana płytkę z moimi filmikami, w tym z nowym będącym podsumowaniem dotychczasowych zlotów Haczyk.pl.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 261
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Ja też planuję być w sobotę. Cholera nie wiem jeszcze co i jak dokładnie bo dziś się dowiedziałam, że ojca ze szpitala wypuszczają jakoś na dniach, a facet centralnie nie na chodzie - już 3-cia operacja nogi :???:

Hmmm a ja jedyny kierowca w rodzinie w razie "w", który w dodatku dziś po raz pierwszy w trakcie 11-letniej kariery szosowej zamandacił w wys. 100 Plnów :evil:

Szlag by trafił, jak nie urok to sraczka. Jutro powinnam się określić dokładnie.

Napisano

No to wygląda to tak: na czerwono zaznaczylem stoisko gdzie będę prezentował klub i koło a w tym między innymi pokaz strugania woblerków, pokaz wiązania much przez kadrowicza polski, pokazy prowadzenia,ustawiania wiązania przynęt spiningowych, pokazy rzutów do tarczy aremberga i wiele dyskusji pogadanek wymiana doświadczeń- na pewno każdy powinien znaleźć coś dla siebie a więc warto być razem z nami.

Może jutro okreslę iloma zaproszeniami będzie dysponować haczyk i tyle ich rozdam dla chętnych po ustaleniu kryteriów jakimi powinienem się kierować przy dysponowaniu nimi- na pewno nie wszyscy się na to załapią bo nie będzie tego za wiele zadeklarowane trzy komplety na dwa dni a chętnych pewnie będzie wielu :grin:

5l5xaar50173lvmp4c6.jpg

Napisano

Witam.Jestem nowym haczykowcem.Lowię ponad 25 lat i byłem na wszystkich targach w Polsce.I doszedłem do wniosku że takie imprezy tworzą odwiedzajacy.Więc ide do Hali ale nie po jakieś wielkie zakupy tylko dla tej okazji-spotkać p.lipińskiego,Gawlasa-legendy wrocławskiego spiningu,pogadać z chłopakami z najstarszego we wrocku sklepu wędkarskiego na poniatoszczaka,walnąć piwko z kolegami z Katowic itp.Na pewno fajniej niż u tych nadętych pseudofachowców z pseudopromocjami w gadzinie na Tęczowej.Koledzy nie dajmy się oszukac-jak ktoś 7 dni w tygodniu po 10 godzin stoi za ladą to kiedy on łowi i jakie ma pojęcie o prawdziwym wędkarstwie.Tyle co Chinol napisze na opakowaniu sprzętu.Na takich imprezach jak ta co będzie w Hali zawsze można coś ciekawego zobaczyć ,pogadać czy nawet kupic jakies nowości.Dlatego ruszać dupę a nie tylko marudzić.Matka Odra wszystkim wynagrodzi-Artur,wiesz co mam na myśli-w końcu to juz 21 wspólny sezon na odrzanym szlaku.Pozdrawiam prawdziwych wędkarzy.

Napisano

czy ktoś z obecnych w sobotę na targach znalazł by chwilkę żeby porozmawiać o wrocławskiej odrze i pobliskich akwenach ?

dodam jeszcze ze jestem początkującym spinningistą , więc rozmowa nie będzie prosta ;)

Napisano

lukaszmiel, jak poczytasz temat dokładnie dowiesz się że jest stanowisko spinningowe gdzie będzie kilka osób znawców spinningu tam dowiesz się dokładnie wszystkiego Panowie najpierw czytać temat a później pisać

znajdziesz nawet mapkę stanowisk i bedziesz wiedział dokładnie gdzie

Napisano

Witam

Organizator targów zrobił przemeblowanie stanowisk tak że i nasze uległo zmianie jutro powinienem wstawić nową i ostateczną mapkę sytuacyjną gdzie będziemy, na pewno nie da się nas ominąć ponieważ będziemy w centralnym punkcie naprzeciw wejścia głównego, zresztą tomik dzisiaj potwierdził dostawę banerka haczykowego więc widać i słychać nas będzie dokładnie :grin:

Napisano
będziemy w centralnym punkcie naprzeciw wejścia głównego
No i git :grin: cieszy mnie to ogromnie .Tomik banerka jak największego zrobić proszę. :wink:lukaszmiel, jeśli cię interesuje północno- zachodnia Odra to nie ma sprawy ,możemy pogadać .
Napisano

jeux tak wiem że będzie takie stanowisko, tylko dotarcie do tych osób i zamienienie z nimi kilku zdań myślę że będzie nie lada wyczynem, ale będę próbował.

Panie Mańku dziekuję za odp ! :) szczerze mówiąc to każda część Odry wokół Wrocławia mnie interesuje. prosze napisać PW gdzie kiedy i jak Pana mogę znaleźć :)

Napisano

lukaszmiel, po pierwsze ,na forum walimy po niku lub imieniu ,ja do tego tez dołączam real ,bez względu na wiek ,rozmawiam albo na ty ,albo po imieniu.

A szukać mnie nie musisz ,będę na stoisku Romana Gawlasa ,oczywiście rano do południa nie wiele będzie czasu ,ale koło południa będzie juz u mnie luz wiec możemy pogadać .Poznać poznasz.zaraz wkleję fotkę.

http://picasaweb.google.pl/lh/photo/MhBQGreiV9NDPul6-ZkxaA?feat=directlink

Napisano
Fajnie, że ktoś mi dał cynk o targach w Wawie :P

FOCH! :roll:

Aniu za to do wrocka Cię zapraszam- pakuj manatki i witaj we wrocku zaproszenie będzie czekać na Was tz Ciebie z małżem :wink:- co Ty na to :?:

Napisano

Romku, dziękuję :) - ja bardzo chętnie, ale nie dam rady. To znaczy czasowo owszem, ale teraz muszę kasę uzbierać na prawo jazdy - w końcu się na odwagę zebrałam, no i każdy grosz się liczy :) Dlatego chciałam się z kimś w Wawie zobaczyć - bo najtaniej... ;)

Poza tym Łukasz nie może teraz zbyt dużo podróżować, ma L4 na miesiąc - nie wolno mu prowadzić dłużej niż 2 godziny dziennie...

Także z chęcią, i dziękuję pięknie, ale chyba dopiero na zlocie się zobaczymy :(

Napisano

Z tego co widzę mam dwie opcje- przyjazd do Wrocławia o 8.30 lub o 10.25. Powiedzcie mi ile zajmuje czasu dostanie się z dworca do hali i czym tam dojechać?

Napisano

tomek1, masz autobus lini 145 z pod dworca i zatrzymuje sie przy hali stulecia .patrz link ,klikasz na dworzec główny PKP[kierunek transbud-sepolno] i masz podany rozkład jazdy.

http://www.wroclaw.pl/rozklady/linie/145.html

Tak samo z linią 146

http://www.wroclaw.pl/rozklady/linie/146.html

W/g rozkładu jedziesz 15mint ,tylko patrz na rozkład sobotni.

Mapa z ul Peronowa

http://sip.um.wroc.pl/agsjarc/mapviewer.jsf?width=1134&height=482

Napisano

Nu z tego co czytam to bedzie prawie cala smietanka haczykowcow i ja deklaruje sie ze bede w sobote,bedzie milo poznac kolegow,mam tylko pytanie bo wybieram sie autem a nie mam namiarow na dojazd autem,tak ze prosze o inf. gdzie ta hala sie znajduje,i czy nie czasami stara hala ludowa ?i ile kosztuje wjazdowka?A przy okazji,jesli ktos z kolegow z moich rejonow chce sie zabrac a nie ma transportu to moge po drodze zabrac.

Napisano

tak to stara hala ludowa, ul. Wystawowa 1.

CENA BILETU: bilet normalny – 15 zł

bilet ulgowy (dla młodzieży szkolnej) – 10 zł

Z zaparkowaniem auta myślę że będzie problem pod samą halą, trzeba będzie chyba zaparkować troszkę dalej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.