tomek1 Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 To chyba najwyższy czas sie umawiać ,ktoś będzie w sobotę.? Będę w sobotę. Roman Gawlas wstawi mapkę stoisk i pewnie bedzie nr stoiska. Pomysł Romana, żeby stoisko jego klubu było punktem spotkań Haczykowców jest bardzo dobry. Mam nadzieję, że Tomik wyrobi się z banerkiem Haczyka. Ja w piątek wysłałem do Romana płytkę z moimi filmikami, w tym z nowym będącym podsumowaniem dotychczasowych zlotów Haczyk.pl.
madi Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Ja też planuję być w sobotę. Cholera nie wiem jeszcze co i jak dokładnie bo dziś się dowiedziałam, że ojca ze szpitala wypuszczają jakoś na dniach, a facet centralnie nie na chodzie - już 3-cia operacja nogi Hmmm a ja jedyny kierowca w rodzinie w razie "w", który w dodatku dziś po raz pierwszy w trakcie 11-letniej kariery szosowej zamandacił w wys. 100 Plnów Szlag by trafił, jak nie urok to sraczka. Jutro powinnam się określić dokładnie.
roman gawlas Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 No to wygląda to tak: na czerwono zaznaczylem stoisko gdzie będę prezentował klub i koło a w tym między innymi pokaz strugania woblerków, pokaz wiązania much przez kadrowicza polski, pokazy prowadzenia,ustawiania wiązania przynęt spiningowych, pokazy rzutów do tarczy aremberga i wiele dyskusji pogadanek wymiana doświadczeń- na pewno każdy powinien znaleźć coś dla siebie a więc warto być razem z nami. Może jutro okreslę iloma zaproszeniami będzie dysponować haczyk i tyle ich rozdam dla chętnych po ustaleniu kryteriów jakimi powinienem się kierować przy dysponowaniu nimi- na pewno nie wszyscy się na to załapią bo nie będzie tego za wiele zadeklarowane trzy komplety na dwa dni a chętnych pewnie będzie wielu
slowik Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Targi są czynne od godz 10 do 18 To ja też jestem w sobotę
kamionki Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 To może jakieś spotkanie o konkretnej godzinie??
kamionki Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Myślę,że będę w podobnych godzinach.Czy spotykamy się w więcej osób,czy każdy indywidualnie raczej?
wolfram Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Witam.Jestem nowym haczykowcem.Lowię ponad 25 lat i byłem na wszystkich targach w Polsce.I doszedłem do wniosku że takie imprezy tworzą odwiedzajacy.Więc ide do Hali ale nie po jakieś wielkie zakupy tylko dla tej okazji-spotkać p.lipińskiego,Gawlasa-legendy wrocławskiego spiningu,pogadać z chłopakami z najstarszego we wrocku sklepu wędkarskiego na poniatoszczaka,walnąć piwko z kolegami z Katowic itp.Na pewno fajniej niż u tych nadętych pseudofachowców z pseudopromocjami w gadzinie na Tęczowej.Koledzy nie dajmy się oszukac-jak ktoś 7 dni w tygodniu po 10 godzin stoi za ladą to kiedy on łowi i jakie ma pojęcie o prawdziwym wędkarstwie.Tyle co Chinol napisze na opakowaniu sprzętu.Na takich imprezach jak ta co będzie w Hali zawsze można coś ciekawego zobaczyć ,pogadać czy nawet kupic jakies nowości.Dlatego ruszać dupę a nie tylko marudzić.Matka Odra wszystkim wynagrodzi-Artur,wiesz co mam na myśli-w końcu to juz 21 wspólny sezon na odrzanym szlaku.Pozdrawiam prawdziwych wędkarzy.
lukaszmiel Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 czy ktoś z obecnych w sobotę na targach znalazł by chwilkę żeby porozmawiać o wrocławskiej odrze i pobliskich akwenach ? dodam jeszcze ze jestem początkującym spinningistą , więc rozmowa nie będzie prosta
jeux Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 lukaszmiel, jak poczytasz temat dokładnie dowiesz się że jest stanowisko spinningowe gdzie będzie kilka osób znawców spinningu tam dowiesz się dokładnie wszystkiego Panowie najpierw czytać temat a później pisać znajdziesz nawet mapkę stanowisk i bedziesz wiedział dokładnie gdzie
roman gawlas Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 Witam Organizator targów zrobił przemeblowanie stanowisk tak że i nasze uległo zmianie jutro powinienem wstawić nową i ostateczną mapkę sytuacyjną gdzie będziemy, na pewno nie da się nas ominąć ponieważ będziemy w centralnym punkcie naprzeciw wejścia głównego, zresztą tomik dzisiaj potwierdził dostawę banerka haczykowego więc widać i słychać nas będzie dokładnie
maniek Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 będziemy w centralnym punkcie naprzeciw wejścia głównegoNo i git cieszy mnie to ogromnie .Tomik banerka jak największego zrobić proszę. lukaszmiel, jeśli cię interesuje północno- zachodnia Odra to nie ma sprawy ,możemy pogadać .
lukaszmiel Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 jeux tak wiem że będzie takie stanowisko, tylko dotarcie do tych osób i zamienienie z nimi kilku zdań myślę że będzie nie lada wyczynem, ale będę próbował. Panie Mańku dziekuję za odp ! szczerze mówiąc to każda część Odry wokół Wrocławia mnie interesuje. prosze napisać PW gdzie kiedy i jak Pana mogę znaleźć
maniek Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 lukaszmiel, po pierwsze ,na forum walimy po niku lub imieniu ,ja do tego tez dołączam real ,bez względu na wiek ,rozmawiam albo na ty ,albo po imieniu. A szukać mnie nie musisz ,będę na stoisku Romana Gawlasa ,oczywiście rano do południa nie wiele będzie czasu ,ale koło południa będzie juz u mnie luz wiec możemy pogadać .Poznać poznasz.zaraz wkleję fotkę. http://picasaweb.google.pl/lh/photo/MhBQGreiV9NDPul6-ZkxaA?feat=directlink
lukaszmiel Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 aha więc nie bedzie problemu z odnalezieniem przy okazji piękny sum !! dziękuje i do zobaczenia !
trini Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 Fajnie, że ktoś mi dał cynk o targach w Wawie FOCH!
roman gawlas Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 Fajnie, że ktoś mi dał cynk o targach w Wawie FOCH! Aniu za to do wrocka Cię zapraszam- pakuj manatki i witaj we wrocku zaproszenie będzie czekać na Was tz Ciebie z małżem - co Ty na to
trini Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 Romku, dziękuję - ja bardzo chętnie, ale nie dam rady. To znaczy czasowo owszem, ale teraz muszę kasę uzbierać na prawo jazdy - w końcu się na odwagę zebrałam, no i każdy grosz się liczy Dlatego chciałam się z kimś w Wawie zobaczyć - bo najtaniej... Poza tym Łukasz nie może teraz zbyt dużo podróżować, ma L4 na miesiąc - nie wolno mu prowadzić dłużej niż 2 godziny dziennie... Także z chęcią, i dziękuję pięknie, ale chyba dopiero na zlocie się zobaczymy
tomek1 Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 Z tego co widzę mam dwie opcje- przyjazd do Wrocławia o 8.30 lub o 10.25. Powiedzcie mi ile zajmuje czasu dostanie się z dworca do hali i czym tam dojechać?
maniek Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 tomek1, masz autobus lini 145 z pod dworca i zatrzymuje sie przy hali stulecia .patrz link ,klikasz na dworzec główny PKP[kierunek transbud-sepolno] i masz podany rozkład jazdy. http://www.wroclaw.pl/rozklady/linie/145.html Tak samo z linią 146 http://www.wroclaw.pl/rozklady/linie/146.html W/g rozkładu jedziesz 15mint ,tylko patrz na rozkład sobotni. Mapa z ul Peronowa http://sip.um.wroc.pl/agsjarc/mapviewer.jsf?width=1134&height=482
Miro1956 Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 Nu z tego co czytam to bedzie prawie cala smietanka haczykowcow i ja deklaruje sie ze bede w sobote,bedzie milo poznac kolegow,mam tylko pytanie bo wybieram sie autem a nie mam namiarow na dojazd autem,tak ze prosze o inf. gdzie ta hala sie znajduje,i czy nie czasami stara hala ludowa ?i ile kosztuje wjazdowka?A przy okazji,jesli ktos z kolegow z moich rejonow chce sie zabrac a nie ma transportu to moge po drodze zabrac.
lukaszmiel Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 tak to stara hala ludowa, ul. Wystawowa 1. CENA BILETU: bilet normalny – 15 zł bilet ulgowy (dla młodzieży szkolnej) – 10 zł Z zaparkowaniem auta myślę że będzie problem pod samą halą, trzeba będzie chyba zaparkować troszkę dalej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.