bartekzabrze Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 Witam Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o tej tyczki? Pozdrawiam.
kryko22 Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Ja bardzo dawno temu ją kupiłem i sie uczyłem na niej łowić ale odradzam można kupić coś lepszego za niewielkie pieniądzę mikado hi-kevlar jest ciężka jak na 11 i strasznie sie leje na wietrze to masakra jest z nią...
bartekzabrze Napisano 16 Listopada 2009 Autor Napisano 16 Listopada 2009 Dzienki. A jaką tyczke mógłbym kupić na początek powiecmy do 400zł?
Lord Konrad I Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Chcesz to zapytam znajomego pod koniec miesiąca ile będzie chciał za 11m Ticę Competitor z jednym topem Temat myślę bardziej nadaje się do kategorii: Sprzęt
bartekzabrze Napisano 16 Listopada 2009 Autor Napisano 16 Listopada 2009 Narazie oriętuje się w cenach.
michas Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 11m Ticę Competitor Dużo lepsze rozwiązanie niż to mikado. Tica jest troszkę cieżkawa ale jeśli zaczynasz swoją przygodę z tyczką to będzie dobre rozwiązanie na początek. Wędka ta wybacza wiele błędów i jest bardzo solidna.
Lord Konrad I Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 michas więcej komplementów proszę, bo to mój przyszły zakup
michas Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 michas więcej komplementów proszę, bo to mój przyszły zakup Samych komplementów niestety powiedzieć się o ticy nie da, szczegolnie jeśli chodzi o "trzynastkę". Ale robimy troszkę off'a, załóż temat o Ticy to możemy troszkę o niej podyskutować. Trochę mi służyła...
MatikB87 Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 hmm tyczka na początek... ja bym mogł polecić Ci np tyczki yorka... sa tanie a w sumie da sie na nie łowić w miare mój kuzyn który ma 12 lat i z powodzeniem łowi yorkiem... ja łowiłem kiedyś garbolino wanką (w sumie mam ją jeszcze i moge sprzedać) na początku i szczerze polecam jest lekka na 9,5m ale na 11 juz dostaje zwisu sporego ale jest to twarda tyczka która wybaczy Ci wiele błędów. Na allegro widziałem używaną za małą kase. Poza tym zobacz sobie np garbolino flankera. Wybieraj oferty z topami bo napewno Ci się przydadzą a często są więcej warte niż wędka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.