MatikB87 Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Witam wszystkich... Człowiek uczy sie wędkowania przez całe życie i poznaje nowe tajniki i przepisy raz skuteczne raz nie. Kiedys podczas wędkowania poznałem 2 sympatycznych kolegów wędkarzy którzy mieli sporo pojecia i bardzo dobre efekty na łowisku na którym łowiłem... troche sobie pogadaliśmy i pokazali mi swoje dodatki do zanęt... używali specyficznych dodatków cukierniczych firmy aroma-pol. Nie wiem dokładnie co to było ale jak do słoika wody dolali 10 kropli to miało to intensywny zapach identyczny jak brasem marcela... czy ktos moze używał kiedyś takich dodatków??? specjalnie umieszczam ten post w tym dziale ponieważ uważam że było to bardzo skuteczne... na marginesie dodam ze od znajomego dostałem jakis japoński specyfik który nie jest atraktorem cięzko określić jego zapach nad woda użyłem go w tamtym tygodniu po raz pierwszy i powiem szeczerze że płocie brały piękne i po wstawieniu zestawu (łowiłem na tyczke) liczyłem do 5 i było branie... a inni nie łowili praktycznie nic (fakt że nęciłem tylko sensasem).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.