Deuuu Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 artone, router padł mi doszczętnie i zostałem bez neta (nie licząc blueconnecta) dzisiaj kupiłem jakiegoś tańszego TPlinka(?) i wbrew pozorom cena/jakość wydaje się zadowalająca. Chłopaki go chwalili, więc zobaczymy czy jest czegoś wart. Miałeś może jakieś doświadczenia z tą "marką"?
Lord Konrad I Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Miałeś może jakieś doświadczenia z tą "marką"? Kumpel również sobie chwali, proste w konfiguracji na pewno, resztę czas pokaże
Deuuu Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 Na chwilę obecną mogę pochwalić tego TP-linka. Żadnych zwiech, nie gubi zasięgu i filtrowanie MAC adresów działa w 100%
maniek Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 Na chwilę obecną mogę pochwalić tego TP-linka.A ja nie ,i już mi brak cierpliwości .
artone Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 Co do tp linkow to różnie bywa zależy od partii ale obecne modele raczej nie są problemowe. Pamiętajcie to jest tylko urządzenie jeśli coś się dzieje to reklamujcie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.