Skocz do zawartości
Dragon

Bzura Łowicz

MatikB87

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

są piękne sandacze:) mimo że jest tam taka płyciawa to sandacze są ja w tym roku nie miałem czasu ale 3 sztuki ładne złowiłem... ciężko zaciąć i brały mi tylko na żywe ukleje z gruntu... trafiłem też kilka okonków...

Napisano

Oj to chyba musimy razem sie wybrać bo ja jakoś nie mam tego szczęścia do sandałków a nie raz obławiałem tę wode :wink:

Do zamku mam jakieś 15 minut spacerkiem wiec nie ma problemu. Kiedyś słyszałem że ktos wyciągnoł sandałka ale to było na tej odnodze koło zamku i było to już dawno od tamtej pory cisza a tu prosze...

Napisano

ja samochodem zjeżdżałem przed mostem i jechałem przy bzurze cały czas potem tak ok 1 km jest droga prosto a ja skręcałem w prawo są tam takie miejscówki że żeby dojść do wody trzeba przejść przez takie krzaki... oczywiście najlepsze efekty były przed samym zmrokiem. (po prawej stronie jest taka miejscówka gdzie cięgle siedzi ktoś)

• 9 months later...
Napisano

CHELEK, dobre pytanie:] myślę że kolejne spotkanie można by urządzić właśnie nad bzurką :wink:

MatikB87 czekamy na wypowiedz z niecierpliwością...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.