MatikB87 Napisano 20 Listopada 2009 Napisano 20 Listopada 2009 łowił ktoś w tym roku sandacze na bzurze koło zamku w Łowiczu?
spini Napisano 20 Listopada 2009 Napisano 20 Listopada 2009 A są tam sandacze? jakoś dawno nie słyszałem aby ktos połowił sandałka na bzurze ...
MatikB87 Napisano 22 Listopada 2009 Autor Napisano 22 Listopada 2009 są piękne sandacze:) mimo że jest tam taka płyciawa to sandacze są ja w tym roku nie miałem czasu ale 3 sztuki ładne złowiłem... ciężko zaciąć i brały mi tylko na żywe ukleje z gruntu... trafiłem też kilka okonków...
spini Napisano 23 Listopada 2009 Napisano 23 Listopada 2009 Oj to chyba musimy razem sie wybrać bo ja jakoś nie mam tego szczęścia do sandałków a nie raz obławiałem tę wode Do zamku mam jakieś 15 minut spacerkiem wiec nie ma problemu. Kiedyś słyszałem że ktos wyciągnoł sandałka ale to było na tej odnodze koło zamku i było to już dawno od tamtej pory cisza a tu prosze...
MatikB87 Napisano 23 Listopada 2009 Autor Napisano 23 Listopada 2009 ja samochodem zjeżdżałem przed mostem i jechałem przy bzurze cały czas potem tak ok 1 km jest droga prosto a ja skręcałem w prawo są tam takie miejscówki że żeby dojść do wody trzeba przejść przez takie krzaki... oczywiście najlepsze efekty były przed samym zmrokiem. (po prawej stronie jest taka miejscówka gdzie cięgle siedzi ktoś)
spini Napisano 24 Listopada 2009 Napisano 24 Listopada 2009 Oj to ja juz nie wiem gdzie ty poławiasz te sandały? na regulowanej koło mostu czy gdzie indziej??
MatikB87 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Napisano 24 Listopada 2009 koło mostu na obwodnicy zjezdzam kolo zamku...
CHELEK Napisano 6 Września 2010 Napisano 6 Września 2010 MatikB87, Jak mglistooki drapieżnik w twojej miejscówce ? Jest sens zaatakować miejsce ?
spini Napisano 6 Września 2010 Napisano 6 Września 2010 CHELEK, dobre pytanie:] myślę że kolejne spotkanie można by urządzić właśnie nad bzurką MatikB87 czekamy na wypowiedz z niecierpliwością...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.