superKRYSTEK1 Napisano 10 Grudnia 2009 Napisano 10 Grudnia 2009 Witam Poszukuje łowisk kleniowo-jaziowych od Nowego Dworu aż do Warszawy Łowie tylko na spinning, wyznaje zasade C&R Prosze o jakieś propozycje miejsc gdzie mógłbym troszke pomachać kijem z efektami Mogą też być łowiska na Narwi i Wkrze pozdrawiam Chetnych którzy nie chcą zdradzać na forum miejscówek zapraszam na PRIV. Daje słowo że nie zdradze nikomu o miejscówkach. Liczy się tylko satysfakcja z łowienia, ryby wracają do wody.
Gość czermin Napisano 11 Grudnia 2009 Napisano 11 Grudnia 2009 Kolego, a nie lepiej jechać do Sochaczewa nad Bzurę? Z Błonia to nawet bliżej. Ja tych rybek będę szukał właśnie tam. Jestem z Leszna, i właśnie tam będę szukał kleni
superKRYSTEK1 Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Napisano 11 Grudnia 2009 Kolego, a nie lepiej jechać do Sochaczewa nad Bzurę? Z Błonia to nawet bliżej. Ja tych rybek będę szukał właśnie tam. Jestem z Leszna, i właśnie tam będę szukał kleni Kolego byłem nad bzura w połowie drogi z sochaczewa do ujscia tej rzeki i totalna klapa mały boleń 25cm, kilka kleników max 24cm i jeden jaź około 27cm i nic więcej a mój kolega złowił kilka szczupłych i tez małych mnie interesuja tylko powyżej 40cm rybki a nie maluszki więc bzura odpada chyba że masz miejsca nad bzura z wiekszymi rybami, przedszkole niech dorasta nie kaleczone wieć dalej czekam na jakieś info
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.