radek8xx Napisano 24 Grudnia 2009 Napisano 24 Grudnia 2009 Witam. Mam pytanie dotyczące wyrobu kulek. Jak wykonam kulki z miksu konopnego to dodawać olej konopny do nich, czy to może zepsuć kulki. Może lepiej dodać olej rybny lub łososiowy?? Z góry dziękuje. Cytuj
Kubiak Napisano 24 Grudnia 2009 Napisano 24 Grudnia 2009 radek8xx, próbować, próbować i jeszcze raz próbować. Czasem warto poświęcić trochę czasu i wykombinować jakiegoś ciekawego miksa. PS. Witam wędkarza z mojej okolicy (do Oświęcimia mam jakieś 15km). Cytuj
dudi Napisano 27 Grudnia 2009 Napisano 27 Grudnia 2009 Jakikolwiek olej ma za zadanie polepszenie właściwości ciasta przy rolowaniu. A co do zapachu to wg uznania, ja zawsze daje rybny, bez znaczenia na to z jakiego mixu. Cytuj
Gość czarnodusznik Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 Olejek Omega Oil psi z duża zwartościa omega 3 jest rewelacyjny a ludzie wolą kupować słaby olejek Fish Oil np Trapera bo jest tani albo łososiowy Addera bo też tani. Ludzie wolą kupować na kilogramy Aller Aqua pellet a nie wiedzą że ma podobny skład co Frolic psie żarcie a ten drugi jest o połowe tańszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi