Kuban85 Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Witam szanownych kolegów wędkarzy Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was miał okazję łowić na którymś z 3 stawów (Ochotka, Zapadlisko, Karton) w miejscowości Tychy - Czułów? Jeśli tak to prosiłbym o informacje odnośnie jakości tych łowisk, rybostanu, waszych doświadczeń. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam i życzę połamania kija !
aromalak Napisano 2 Stycznia 2010 Napisano 2 Stycznia 2010 Witam na Czułów jeżdże głownie po żywca ale zdażyło mi się łowić tam kilka razy.Na ochotce nie byłem ani razu,Karton to głownie karp i szczupak oczywiście trzeba trafić na dzień.Zapadlisko dużo szczupaka tyle że najgrubsze siedzą od strony lasu przy kołkach które tam wystają dostęp do nich jest bardzo trudny,w grudniu puszczają troche pstrąga który jest praktycznie na bieżąco wyłapywany.Pozatym pływają tam tony wajsek. Co do brań to chyba jak wszędzie trzeba trafić na dzień
Kuban85 Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Napisano 3 Stycznia 2010 Dzięki Mnie najbardziej interesuje tam Karp, a dokładnie jego ilość i średnia wielkość (czy pływają tam jakieś spore okazy czy same średniaki ). Czy może ktoś mi podać takie informacje?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.