Gość czermin Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 Witam! Mam do sprzedania kilka filmów wędkarskich z popularnego czasopisma WMH. Mam nadzieję, że zdecydujecie się na zakup któregoś z nich i w efekcie wspomożecie moją zbiórkę pieniędzy na mocniejszy spinning - Jak złowić belonę/ Sposób na lina - 3 rzeki (2 egzemplarze) - UST- 124/ Wielka Majówka - Sposób na okonia - Sposób na węgorza - Opowieść o jesiennych szczupakach - Okonie na spławik/ Z wędką przez świat- Kostaryka - Sposób na sandacza - Wędkarstwo podlodowe cz. I/ Wyprawa na tęczaki/ Jak złowić dorsza Do tego mam jeszcze kilka katalogów, może to kogoś zainteresuje? (jeśli tak to policzmy te 3 zł za sztukę) - Normark (Shimano, Rapala, Storm, Sufix) - Dragon - Jaxon - Cormoran - Daiwa - Daiwa 2009 karpiowy Ceny za filmy: 1-3 szt= 5 zł/sztuka 4-6 szt= 4,50zł/ sztuka 7-9 szt= 4,00 zł/sztuka Do tego koszt przesyłki w wysokości 4 zł (polecony ekonomiczny, w kopercie bąbelkowej) lub 5 (polecony priorytet, w kopercie bąbelkowej) Uwaga! Do większych zamówień dorzucę mały katalog rapali, mam tego 2 sztuki Kontaktować się ze mną proszę bezpośrednio tu, na forum lub na maila (czerminski.k@gmail.com) Z racji tego iż jestem tutaj stosunkowo rzadko piszącym użytkownikiem chciałbym was zapewnić o moich szczerych intencjach. Jestem moderatorem na wedkuje.pl (czermin) a moje konto na allegro.pl to skip-89. Chwilowo nie wystawiam aukcji, bo muszę uregulować należności ale dokonywałem już transakcji z Panem Romanem Gawlasem i chyba nie ma do mnie zastrzeżeń
Gość czermin Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 A, i jeszcze mogę się zamienić za jakieś jaziowo-kleniowe woblerki. Najchętniej pływające i w stonowanych kolorach. Inne przynęty spinningowe są również mile widziane Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.