zero Napisano 29 Maja 2007 Napisano 29 Maja 2007 Kupowałem w sklepie za 278zł(dałem troszkę mniej , bo po znajomości:) no to przesadziłeś, za tą cenę mam Ryobi Zauber'a albo Spro Red Arc. Przecież te kręcioły po około dwie stówki chodzą z tego co widziałem to te SPRO chodzą powyżej 300zł., a z allegro nie zamierzam kupować...
tomik Napisano 30 Maja 2007 Napisano 30 Maja 2007 Tytuł tematu: Kołowrotek spinningowy Jaxona VX MACHINE 200 - jeżeli ktoś ma coś do dodania proszę pisać.
Mich@l Napisano 11 Czerwca 2007 Napisano 11 Czerwca 2007 Witam, Kupiłem ten kołowrotek jakiś miesiąc temu (trochę się wzbraniałem przed jego kupnem, w głównej mierze dzięki waszym opiniom na temat Jaxona) ale w końcu dałem się namówić...ponoć mistrzowi Polski w spinningu, który powiedział mi,że lepszego kołowrotka za tą cenę nie dostane dodał, że okuma i shimano w tej cenie polotu nie mają bo jest to kołowrotek produkowany przez Daiwę właśnie dla Jaxona. Używałem go może ze trzy razy i chodzi bez zarzutu kręcił nim też gość, który wędkuje od paru dobrych lat i który posiada bardzo dobry sprzęt (m. in. shimano stradic i ryobi zauber) i powiedział mi, że jest pod wrażeniem. Pozdro
Jimi Napisano 29 Kwietnia 2008 Napisano 29 Kwietnia 2008 Również mam tego Jaxona i jestem zadowolony, nic nie lata itp. Chodzi prawidłowo i tak jak powinien, też nigdy nie byłem za firmą jaxon ale zaryzykowałem, pomyslałem ze moze akurat bedzie dobry, i jest... Też słyszałem to ze jest produkowany przez Daiwe dla Jaxona.
elpojo Napisano 30 Kwietnia 2008 Napisano 30 Kwietnia 2008 który posiada bardzo dobry sprzęt (m. in. shimano stradic i ryobi zauber) ...oby mechanizm wytrzymał min.2 sezony intensywnego katowania, bo za dwa powyższe gwarantuję
Borsuck Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 ...oby mechanizm wytrzymał min.2 sezony intensywnego katowania, bo za dwa powyższe gwarantuję hahahaha. Otóż to. Dziwię się, że niektorzy opdniecają się kołowrotkiem nowym bo "ładnie chodzi". Na opinie danego modelu trzeba poczekać przynajmniej dwa lata odkad się pojawi na rynku.
Gość naleśnik27 Napisano 6 Stycznia 2011 Napisano 6 Stycznia 2011 jestem posiadaczem vx machine 300 i katuje go dosłownie trzy sezony !!! i musze przyznac że jest najlepiej pracującym kołowrotkiem jaki posiadam !! opinie typu sraxon są wobec tego kołowrotka bezpodstawne pisza go osoby które nigdy nie posiadały tego kołowrotka ?!Ja używam go do cieżkiego spina jerkowania i na trocie ! i po 3 sezonach pracuje tak samo!!!!!! jest to mocny model cały wykonany z metalu!!
dudi82 Napisano 6 Stycznia 2011 Napisano 6 Stycznia 2011 posiada ktoś kołowrotek JAXON AYRTON 200 FD? głównie ma służyć do bocznego troka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.