Dameister Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 Witam, sprawa wygląda tak, że otrzymałem dzisiaj zezwolenie, wszystkie opłaty zostały naniesione, ale nie mogę teraz pojechać do starostwa po wydanie karty, bo wiadomo jaka jest aktualnie sytuacja, zatem pytanie jest następujące, czy mogę łowić z samym zezwoleniem? Chcę się tylko upewnić:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 A jakim sposobem zrobiłeś opłaty oraz otrzymałeś zezwolenie jak nie posiadasz karty?Pozatym jak nie posiadasz karty to i łowić nie możesz na wodach pzw , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dameister Napisano 23 Marca 2020 Autor Share Napisano 23 Marca 2020 Godzinę temu, wojtyna51 napisał: A jakim sposobem zrobiłeś opłaty oraz otrzymałeś zezwolenie jak nie posiadasz karty? wyrabiam pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aalbatross Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 Przez 7 dni możesz lowić na zaswiadczniu które dostałeś z urzędu. Natomiast później to może być różnie. W normalnym kraju byś pewnie mógł łowić do końca 'epidemii', ale u nas służbista się może przyczepić. Najlepiej pewnie zadzwonić do urzędu i zapytać jak odebrać kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 Nie jestem na bieżąco w temacie ale pomimo tego że wyrabiasz pierwszy raz to dalej nie rozumiem jak mogłeś zrobić opłaty i dostałeś zezwolenie jak nie posiadasz karty,przecież nr karty wedkarskiej wpisywany jest w zezwolenie (a karty jeszcze nie posiadasz więc coś tu nie rozumiem albo coś się pozmieniało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi