dawm84 Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 http://www.electro-fisher.com/indexPL.html Co o tym sadzicie Panowie???? Bo jak bym dorwal tego co to produkuje, rekalmuje i sprzedaje to bym mu w****l To juz przechodzi ludzkie pojecie jakie wykrety po swiecie laza Normalne zgotowalem sie jak to przeczytalem
dawm84 Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Napisano 2 Kwietnia 2006 Aha koniecznie obejrzyjcie filmiki prezentujace mozliwosci tego "wspanialego" sprzetu!!!! Oczywiscie jezeli macie mocne nerwy! Bo ja myslalem ze monitor r******e jak to zobaczylem!!!!
Jarosław Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 Takie rzeczy będa produkowane dotad ,dokąd będą odbiorcy. A czy broń jest potrzebna aby zabijać ludzi,noooo a jednak się ją produkuje i zarabia ogromne pieniądze. My nawet nie mamy prawa takiego ustrojstwa odebrać
BobekSTW Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 Kurwwwww to jakiś żart To jest wędka ? To jest kabel pod prądem i ryby zabija w dupę. I tylko wyławiają Widzieliście jak ten malutki pstrążek ledwo się rusza:(. Ci kolesie to ich powinno potelepać :/
andi64 Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 100% racji, prąd im w dupe i w kosmos wysłać
Jarosław Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 Całe szczęscie, że tym małym rybom ten prąd nie zaszkodzi, ale ile ryb wyrwali
kopernik Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 a co na to prawo przeciez oni najzwyczajniej zachęcają do kłusowania w reklamie i produkują specjalistyczne uządzenia do tego to tak jakby produkować wnyki i reklamować sie ze jak niemozna wytropić zwiezyny normalnie na polowaniu wystarczy zalozyć wnyki na wydeptanej ściezce i przychodzić codziennie z rana i napewno coś wpadnie jak dlamnie masakra
Jarosław Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Nic nie poradzisz ,bo jak nawet zgłosisz naryszenie regulaminu aukcji to i tak pod tym hasłem na goglach to paskudztwo znajdziesz. Jedyna rada wykupic wszystko i zniszczyc
rafalis1 Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Na świecie takie urządzenia stosuje sie do odłowów kontrolowanych.Ryby sie mierzy waży i wypuszcza , ale to gość reklamuje jako wędke kpina. To zwykły agregat kłusowniczy zminiaturyzowany, żeby można było szybciej uciekać .Brak słów.
tomii Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Nawet tego nie komentuję bo mnie admin wywali za wulgaryzmy!!!
Gość bogdan39 Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Czy taka rzecz jest legalna to są jacyś pojeby u których liczy się kasa popaprańcy brak słów
dawm84 Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Napisano 4 Kwietnia 2006 w mojej ocenie juz samo oferowanie tego do sprzedazy jest przestepstwem.
Gość bogdan39 Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 Żeby niekusiło powinno sie wypieprzyć ten temat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.