Damianoooo Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Otuż mam pytanie czy wie ktos moze kiedy bedzie mozna połowić ryby na tym łowisku? Kiedy sie rozpoczyna sezon na grzegorzewicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 W sobote jade tam ogolnie powiem co sie udalo zlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Nie wiem kolego czy sezon na grzegorzewicach nie zaczyna się od 1 maja. ale tu masz linka do strony jest kontakt telefoniczny więc lepiej może zadzwonić niż na marne jechać http://www.stawy.hg.pl/ Tu podrzuciłem ci linka do innych łowisk na mazowszu gdyby się okazało że na Grzegorkach będzie faktycznie od 1 maja dopiero . POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 sory nie zoskoczył ten link tu masz odnosnik do tej strony z innymi łowiskami http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 27 Marca 2010 Autor Share Napisano 27 Marca 2010 spoko dzisiaj tam bylem nad tym lowiskiem jest otwarte caly sezon ale dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarnodusznik Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Jedynymi łowiskami komercyjnymi na Mazowszu otwartymi cały rok są Okoń w Janówku i Farma Krzyczki w Nasielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarnodusznik Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 W tym sezonie znajomy z wedkuje kropka pe el złapał z kumplem kilkanaście sztuk karpików od 3 do 10 kg. Niezłe rozpoczęcie sezonu i pogratulować. Trzeba będzie odwiedzić to łowisko i rzeczywiście całosezonowe podobno. Zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 27 Marca 2012 Autor Share Napisano 27 Marca 2012 Na co łapaliście i na którym stawie?? Z góry dzieki za odpowiedz bo niedłgu te zamierzam sie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarnodusznik Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Nie wiem na którym stawie łapali chłopaki ale łapali na własne kulasy oparte na jakimś bazowym miksie znanej firmy. Wiem że przeważał ananas, banan i coś jeszcze. Jak chcesz podpytać moge skoro chcesz się tam wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 28 Marca 2012 Autor Share Napisano 28 Marca 2012 ok byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnok Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Witam, Czy ktoś może wybiera się tam w najbliższy piątek? Chętnie dołączę, dorzucę połowę kasy za paliwo. Proszę o info na PV w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szept z sali Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=250761#250761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carp4Fun Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Szept z sali, że tak zapytam się Ciebie, opis kilogramów zgadzałby się z Twoimi zdjęciami karpi z Grzegorzewic ale gdzie jest ten karp 10,8 kg bo nie widzę jego zdjęcia? Jak dla mnie są trzy podpisane porządkowo wagami 6,1 kg, 6,6 kg i 8,6 kg? Jak to ma być ten z ostatniego zdjęcia 10,8 kg to chyba mój misiek z maja złapany w Oleśnikowej Dolinie nie miał 9 kg ale 11 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szept z sali Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Dokladnie tyle mial. To ten ostatni- sam sie zdziwilem, bo nie wygladal. Apropo Grzegorzewickich karpi, to tu masz prawie 12: Zreszta, wierzysz, czy nie, nie ma to dla mnie znaczenia, tak samo jak nie ma wiekszego znaczenia dla mnie to ile on wazyl. Podalem z kronikarskiego obowiazku. Kilogramow nie dodaje, bo nie o to w tym sporcie chodzi. Jezeli chodzi juz o scislosc, to bardziej mnie interesuja karpie z dzikich wod- np. takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carp4Fun Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Szept na sali ładne karpiki i tyle, sam zdziwiłem się że ten ostatni miał 10,8 kg bo faktycznie wygląda na mniejszego. Każdego interesują bardziej z dzikich wód karpie niż z komercji ale czasem 10+ jest ciężko tu złapać jak dobrze wiesz. Pozdrawiam i połamania kija życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godski Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Ostatnio jak byłem z 1-2 tygodnie temu, to gość szczupaka 6,5 kg do wagi przyprowadził. Ale rura mu zmiękła jak policzyli ponad 30 zł za kilo i oddał. na blache wziął na Dzikim. A podobno takie ponad 10 kilo pływają . Popróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carp4Fun Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Nie dziwie się że tak dużo jest drobnicy jak pozwala się na sprzedaż tak dużej ryby. Nie ważne karpie czy nie duża ryba nawet nie jest dobra do jedzenia. Niestety wśród wielu wędkarzy jeszcze wielu pozostało mięsiarzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godski Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Szczupaka około 7 kg złowionego na spina widziałem w zeszłym roku. Niestety, w beret dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolasek Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 jak w tym roku na łowisku? dzieje się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_86 Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 O tym miejscu mowicie? Tam po drugiej stronie drogi jest tez jezioro chyba sw anny? Ktos tam byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi