edi1719 Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Witam, zastanawiam się nad kupnem nowej wędki bo starą mi skradziono i nie wiem którą wybrać. Mam do wyboru dwie wędki firmy Shimano 1 Catana EX SPIN 2.4 cw 10-30 2 Scimitar BX 2.34 cw 7-35 Która waszym zdaniem wędka będzie lepsza? Łowię na małych rzekach i jeziorach Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Najlepiej żadną. Łowiłes catanami? Lubisz takie wolne blanki? Nie zeby to był zły kij ale pare rzeczy sie ostanio pozmieniało w zbrojeniach blanków a catany zdaja sie tego nie zauważać, co akurat niezbyt dobrze o nich swiadczy. Idź do sklepu wedkarskiego i weź do jednej reki którykolwiek z tych szitmano a w druga rekę kija o tej samej długosci, tym samym cw - dragona, kongera, mikado czy nawet najtańszego jaxona grey streama ale zbrojonego wg fuji new concept i pomachaj obydwoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi