edi1719 Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 Witam, zastanawiam się nad kupnem nowej wędki bo starą mi skradziono i nie wiem którą wybrać. Mam do wyboru dwie wędki firmy Shimano 1 Catana EX SPIN 2.4 cw 10-30 2 Scimitar BX 2.34 cw 7-35 Która waszym zdaniem wędka będzie lepsza? Łowię na małych rzekach i jeziorach Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam :) Cytuj
FullWengjel Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 Najlepiej żadną. Łowiłes catanami? Lubisz takie wolne blanki? Nie zeby to był zły kij ale pare rzeczy sie ostanio pozmieniało w zbrojeniach blanków a catany zdaja sie tego nie zauważać, co akurat niezbyt dobrze o nich swiadczy. Idź do sklepu wedkarskiego i weź do jednej reki którykolwiek z tych szitmano a w druga rekę kija o tej samej długosci, tym samym cw - dragona, kongera, mikado czy nawet najtańszego jaxona grey streama ale zbrojonego wg fuji new concept i pomachaj obydwoma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi