Skocz do zawartości
tokarex pontony

ROBINSON DIAFLEX PRO MATCH 390 4-18g

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 year later...
przynęty na klenia   Dragon

Może ja pomogę odrobinę:

Ja posiadam robinson cortez 420cm po rozmowie z dystrybutorem seria cortez ma praktycznie taka samą akcje jak diaflex - a sam cortez akcja super (szybka)- nie jest taka kluchowata jak mikado UV - mi się kijek bardzo podoba - ładnie przenosi uderzenia ryby i już z leszczykiem 25cm jest ciśnienie podniesione, co do wagi około 270g z pokrowcem (wersja 420) - diaflex będzie miał jeszcze mniej.

• 1 month later...

Może i kijek fajny, ale jakoś o większą recke trudno, a samych opinii mało. Wiem, ze kij jest ładnie wykonany i nie do końca tak sztywny jakby się mogło wydawać. Czerwcowy052 kupił go podobno za namowa Adama Niemca (ktory swoja droga sztywnych odległościówek nie lubi) Zauważyłem , że ta wędka posiada przelotki na podwójniej stopce ( poza szczytową oczywiscie). Jedyną wedką w której to widziałem byl model Yada. Czy to aby w przypadku odległościówki nie zwiększa niepotrzebnie wagi kija i go nie usztywnia? Jezeli czerwcowy0520 możesz prosiłbym o podanie średnicy wew. przelotki szczytowej.

Coś mi tu jednak nie gra. Na stronie robinsona na zdjęciu dokladnie widać przelotki na

podwójnej stopce, a na aukcji z sierpnia u pewnego allegrowicza wędzisko ma tylko dwie pierwsze takie przelotki, pozostałe są na pojedynczej.

http://allegro.pl/robinson-diaflex-pro-match-3-96m-5-18g-stradic-x-i1765229145.html

Czyżby robinson coś zmienił?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.