czerwcowy0520 Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Koledzy szukam kogoś kto ma ten kij. Chodzi mi o wage tzn o dokładną wage, oraz o sztywność. Czy jest to szybki kij? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hmmkot Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Może ja pomogę odrobinę: Ja posiadam robinson cortez 420cm po rozmowie z dystrybutorem seria cortez ma praktycznie taka samą akcje jak diaflex - a sam cortez akcja super (szybka)- nie jest taka kluchowata jak mikado UV - mi się kijek bardzo podoba - ładnie przenosi uderzenia ryby i już z leszczykiem 25cm jest ciśnienie podniesione, co do wagi około 270g z pokrowcem (wersja 420) - diaflex będzie miał jeszcze mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 hmmkot, jesteś nominowany do Nagrody "złotego szpadla" za wykopanie tematu Spójrz na daty z tego co wiem czerwcowy0520, ma już ten kijek, łowi i chwali sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hmmkot Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 co tylko potwierdza moje słowa, że kijek fajny A na daty nie patrzyłem ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanęciarz Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Może i kijek fajny, ale jakoś o większą recke trudno, a samych opinii mało. Wiem, ze kij jest ładnie wykonany i nie do końca tak sztywny jakby się mogło wydawać. Czerwcowy052 kupił go podobno za namowa Adama Niemca (ktory swoja droga sztywnych odległościówek nie lubi) Zauważyłem , że ta wędka posiada przelotki na podwójniej stopce ( poza szczytową oczywiscie). Jedyną wedką w której to widziałem byl model Yada. Czy to aby w przypadku odległościówki nie zwiększa niepotrzebnie wagi kija i go nie usztywnia? Jezeli czerwcowy0520 możesz prosiłbym o podanie średnicy wew. przelotki szczytowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanęciarz Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Coś mi tu jednak nie gra. Na stronie robinsona na zdjęciu dokladnie widać przelotki na podwójnej stopce, a na aukcji z sierpnia u pewnego allegrowicza wędzisko ma tylko dwie pierwsze takie przelotki, pozostałe są na pojedynczej. http://allegro.pl/robinson-diaflex-pro-match-3-96m-5-18g-stradic-x-i1765229145.html Czyżby robinson coś zmienił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.