piotreksalek Napisano 25 Marca 2011 Autor Napisano 25 Marca 2011 aaa... no to wszystko jasne... bede gdzies kolo 10-tej, wczesniej nie dam rady... liczysz tylko na plotke, czy okonka tam mozna tez spotkac? mysle, ze sprobuje na bialego z kuku i druga wedke na czerwonego... Jakby sie okonek zainteresowal, mozna sprobowac na boczny albo obrotoweczke...
Sebol85 Napisano 25 Marca 2011 Napisano 25 Marca 2011 ja licze na wzdrege i to piekne okazy tydzien temu kolega byl to od 22 do 30 cm takie sztuki do domu przywiozl a okonka i owszem mozna trafic bo tam przewaza okon i wzdrega ale na podrywke ( kolega opowiadal ) facet wyciagnal 48cm szczupaka zywczyka lapal i szczuply mu wszedl hhehe:)ja moze od 9 bede dopiero pozwolenie dzis kupione wiec mozna lowic a bde lowil na splawik mam 1 wedke dla dzieci ale wielki sentyment mam do niej 180cm z lidla ale niezamienil bym jej na zadna inna przymiezam sie do kupienia bacika 6 bo tam na to lowisko najlepiej miec bacika :)ok pozdrawiam i zatem do jutra
Sebol85 Napisano 27 Marca 2011 Napisano 27 Marca 2011 Piotek opowiadaj jak bylo pod mostem na regalicy i czy dlugo siedziales w sobote jeszcze ?
piotreksalek Napisano 28 Marca 2011 Autor Napisano 28 Marca 2011 Na clowym nie bylem, za to jak pojechales, podeszla ladna wzdrega na kanaliku... posiedzialem jeszcze z godzinke a potem przenioslem sie na druga strone zatoczki (przy "parkingu") i mialem swietna zabawe z okonkami... Wszystko wrocilo do wody. Wczoraj rowniez 2 godzinki w tym samym miejscu, wynik: 12 okoni 20-27cm, 4 wzdregi ok 25-27cm i mnoooooostwo drobnicy. Niestety w tym ani w przyszlym tygodniu calkowity brak czasu... Rowniez w weekend... za 2 tygodnie musowo powtorka, a moze masz inna propozycje...?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.