Skocz do zawartości
tokarex pontony

Relacje z zawodów

fryda69

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie przeglądam i stwierdziłem, że dawno nie było żadnego nowego tematu, i trochę nudą bije;p

Może więc temat o zawodach- opiszcie zawody z których właśnie wróciliście, jak było, jak i na co łowiliście, zanęty, dosłownie wszystko, co zaciekawi :)

Refleksje, wnioski, błędy, które popełnliście.. myślę, że to fajny temt, bo będzie można podyskutować o tym, poprawić błędy, oś zasugerować i w ogóle myślę, że rzecz się pryda...

przynęty na klenia   Dragon

no spławik jak sądzę... a tajemnice? hm..ja sobie myśle w ten sposób, że im więcej wiedzy sprzedamy, tym więcej natura nam zwróci dobrego. A poza tym ucząc się stajemy się ciągle lepsi, więc jeśli konkurencja się wzmocni, to będzie tylko ciekawiej i zmusi nas to do ciągłego doskonalnia się:):)

nie rozumiem, 100 wyświetleń, zadnego wpisu... to żenujące, ludzie, zacznijcie coś pisać, dyskutować, inaczej ten dział nie ma sensu...odnoszę wrażenie, że dowiedziec chciałby się każdy, ale coś powiedzieć tylko niewielu...przykre to..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.