fryda69 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Tak sobie przeglądam i stwierdziłem, że dawno nie było żadnego nowego tematu, i trochę nudą bije;p Może więc temat o zawodach- opiszcie zawody z których właśnie wróciliście, jak było, jak i na co łowiliście, zanęty, dosłownie wszystko, co zaciekawi Refleksje, wnioski, błędy, które popełnliście.. myślę, że to fajny temt, bo będzie można podyskutować o tym, poprawić błędy, oś zasugerować i w ogóle myślę, że rzecz się pryda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatikB87 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 lód czy spławik:)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Temat mi się podoba, ja zwykle takie "relacje" umieszczałem w dziale "jak było na rybach" w odpowiednich miesiącach Gorzej ze zdradzaniem strategii, bo po pierwsze klub, po drugie współzawodnicy depczą po piętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryda69 Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 no spławik jak sądzę... a tajemnice? hm..ja sobie myśle w ten sposób, że im więcej wiedzy sprzedamy, tym więcej natura nam zwróci dobrego. A poza tym ucząc się stajemy się ciągle lepsi, więc jeśli konkurencja się wzmocni, to będzie tylko ciekawiej i zmusi nas to do ciągłego doskonalnia się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryda69 Napisano 20 Marca 2010 Autor Share Napisano 20 Marca 2010 nie rozumiem, 100 wyświetleń, zadnego wpisu... to żenujące, ludzie, zacznijcie coś pisać, dyskutować, inaczej ten dział nie ma sensu...odnoszę wrażenie, że dowiedziec chciałby się każdy, ale coś powiedzieć tylko niewielu...przykre to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Myślę, że nie ma nad czym dyskutować, tylko czekać na pierwsze zawody tego sezonu i pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.