Skocz do zawartości
tokarex pontony

Wiosenne spotkanie Ślązaków 2010

janoxyz

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Co do propozycji miejscówki to może paprocany? za rybaczówką jest sporo miejsca na namioty i sprzęt też jest gdzie rozłożyć no i po piwko blisko. Data jak dla mnie każda jest dobra.

Napisano

Jak dla mnie paprocany to dobry pomysł. Perspektywa łowienia i patrzenia na bar jest wielkim atutem : )

U mnie odpada jakoś chyba 4,5,6 maj.

Napisano

witam.

też sie piszę myślę że z kolegą gofrem :lol:

miejsce- był ktoś w miejscowości rudze koło zatora łowisko specjalne "zbiornik tęczak"?

tak tylko daje do namysłu bo mam tam zamiar kiedyś jechać nawet pisałem w temacie łowisk ale nikt nie raczył odpisać :???:

anyway jeżeli będzie ta ekipa która była na łące plus nowi fajni ludzie jadę w ciemno :lol::wink:

tfu tfu qrwa byle mi znów coś nie wypadło :evil:

Napisano
Jak dla mnie paprocany to dobry pomysł. Perspektywa łowienia i patrzenia na bar jest wielkim atutem : )

U mnie odpada jakoś chyba 4,5,6 maj.

bar nam nie potrzebny. na łące byliśmy bez baru i niczego nam nie brakowało :lol:

nigdy nie byłem na paprocanach ale czy to nie jest za bardzo w centrum miasta ?

poprawcie mnie jeśli się mylę

pzdr :lol::wink:

Napisano
Witam jak się przedstawiam w tym roku sprawa zlotu Ślonzoków? chętny na 100%

nie tylko slonzoków bo i zagłembioków a to podobno duża różnica :lol:

Napisano

bronek, Ośrodek paprocany faktycznie blisko centrum jest.

Jeśli o mnie chodzi, to chętnie zorganizowałbym takie coś na 100% odludziu. Najlepiej jakaś duża żwirowani gdzie diabeł mówi dobranoc. W okolicach Raciborza jest tego w cholerę, no i Odra.

Napisano

Panowie temat się rozwija :mrgreen:

Tylko PAMIĘTAJCIE, że wypadałoby podając lokalizacje ZNAĆ WODE :!::!::!:

I oczywiście trzeba zadbać o wolne miejsce nad zbiornikiem :!::!:

Ostatnio Daniel i Andrzej przyjechali specjalnie w piątek wcześniej i przyblokowali miejsce :mrgreen:

Osobiście w maju jestem ostro ZAJECHANY :evil: - delegacje , komunia i inne pierdoły ,ale na jedną nockę postaram się wjechać.

Napisano

Daniel a może na tych waszych rzeczycach ?

wodę znacie dobrze i rozeznanie w terenie też macie :roll:

może udałoby sie dograć spotkanie jeszcze w kwietniu pod koniec :roll:

Napisano
Daniel a może na tych waszych rzeczycach

Nie ma problemu, jest takie miejsce gdzie się spokojnie pomieścimy.

Tylko mam jedną prośbę jak Rzeczyce to zlot w 100% No Kill.

Napisano

rzeczyce jak najbardziej na tak byłem pare razy i jeżeli na paprocanach przeszkadzać wam może bliskość centrum i knajpa to tam z ciszy będzie wam piszczeć w uszach :lol: też jestem za kwietniem może 24-25 ? voivod jasne że no-kill zawsze i do samego końca. Szczerze to rzeczyce jest jak dotąd najlepszym pomysłem bijąc moje ukochane paprocany.

Napisano

witam.

mam problem . dzisiaj dowiedziałem się ze 24 kwietnia sobota mam szkolenie firmowe od 12-18.00 :???:

spróbuje jakoś to dograć. być moze czesc z was bedzie juz w piątek to ewentualnie urwe się ze spotkania w sobote a potem wrócę .

spróbuje coś wykombinować :roll::wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.