janoxyz Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam jak się przedstawiam w tym roku sprawa zlotu Ślonzoków? chętny na 100%
piotr chorzów Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Panowie i może Panie , sprawa jest bardzo prosta : Trzeba zaproponować Miejsce i termin Miejcie na względzie ilość dostępnych stanowiski
piotr chorzów Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Ekipa się zaczyna montować , co z Andim ??
tomek1 Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Wydzieliłem posty dotyczące nowego spotkania. W miarę rozwoju tematu wpiszę datę spotkania do tytułu
janoxyz Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Napisano 2 Kwietnia 2010 Co do propozycji miejscówki to może paprocany? za rybaczówką jest sporo miejsca na namioty i sprzęt też jest gdzie rozłożyć no i po piwko blisko. Data jak dla mnie każda jest dobra.
hubal Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Jak dla mnie paprocany to dobry pomysł. Perspektywa łowienia i patrzenia na bar jest wielkim atutem : ) U mnie odpada jakoś chyba 4,5,6 maj.
bronek Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 witam. też sie piszę myślę że z kolegą gofrem miejsce- był ktoś w miejscowości rudze koło zatora łowisko specjalne "zbiornik tęczak"? tak tylko daje do namysłu bo mam tam zamiar kiedyś jechać nawet pisałem w temacie łowisk ale nikt nie raczył odpisać anyway jeżeli będzie ta ekipa która była na łące plus nowi fajni ludzie jadę w ciemno tfu tfu qrwa byle mi znów coś nie wypadło
bronek Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Jak dla mnie paprocany to dobry pomysł. Perspektywa łowienia i patrzenia na bar jest wielkim atutem : )U mnie odpada jakoś chyba 4,5,6 maj. bar nam nie potrzebny. na łące byliśmy bez baru i niczego nam nie brakowało nigdy nie byłem na paprocanach ale czy to nie jest za bardzo w centrum miasta ? poprawcie mnie jeśli się mylę pzdr
bronek Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam jak się przedstawiam w tym roku sprawa zlotu Ślonzoków? chętny na 100% nie tylko slonzoków bo i zagłembioków a to podobno duża różnica
hubal Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 bronek, Ośrodek paprocany faktycznie blisko centrum jest. Jeśli o mnie chodzi, to chętnie zorganizowałbym takie coś na 100% odludziu. Najlepiej jakaś duża żwirowani gdzie diabeł mówi dobranoc. W okolicach Raciborza jest tego w cholerę, no i Odra.
piotr chorzów Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Panowie temat się rozwija Tylko PAMIĘTAJCIE, że wypadałoby podając lokalizacje ZNAĆ WODE I oczywiście trzeba zadbać o wolne miejsce nad zbiornikiem Ostatnio Daniel i Andrzej przyjechali specjalnie w piątek wcześniej i przyblokowali miejsce Osobiście w maju jestem ostro ZAJECHANY - delegacje , komunia i inne pierdoły ,ale na jedną nockę postaram się wjechać.
voivod Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Papierz, Goger, Piter.... wezmę rozwód a stawię się na spotkanie
bronek Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Daniel a może na tych waszych rzeczycach ? wodę znacie dobrze i rozeznanie w terenie też macie może udałoby sie dograć spotkanie jeszcze w kwietniu pod koniec
hubal Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 W sumie może być, byle termin nie zahaczy o matury.
voivod Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Daniel a może na tych waszych rzeczycach Nie ma problemu, jest takie miejsce gdzie się spokojnie pomieścimy. Tylko mam jedną prośbę jak Rzeczyce to zlot w 100% No Kill.
janoxyz Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Napisano 5 Kwietnia 2010 rzeczyce jak najbardziej na tak byłem pare razy i jeżeli na paprocanach przeszkadzać wam może bliskość centrum i knajpa to tam z ciszy będzie wam piszczeć w uszach też jestem za kwietniem może 24-25 ? voivod jasne że no-kill zawsze i do samego końca. Szczerze to rzeczyce jest jak dotąd najlepszym pomysłem bijąc moje ukochane paprocany.
bronek Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 no to konkretnie: rzeczyce 24-25.04 pierwsza propozycja. skład: 1. bronek 2.Gofer ?
bronek Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 witam. mam problem . dzisiaj dowiedziałem się ze 24 kwietnia sobota mam szkolenie firmowe od 12-18.00 spróbuje jakoś to dograć. być moze czesc z was bedzie juz w piątek to ewentualnie urwe się ze spotkania w sobote a potem wrócę . spróbuje coś wykombinować
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.