krzusi104@wp.pl Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Witam! Przeglądałem forum i w zasadzie nie znalazłem nic ciekawego na ten temat. Panowie czy ktoś zna jakieś fajne łowisko na terenie kujawsko-pomorskiego bądź w okolicach, gdzie można wybrać się np na weekend powędkować i rozbić namiot ? Będę wdzięczny za ciekawe info. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Jest temat np. " Skulska Wieś " kolega z którym pisałem jest z tamtych rejonów może on coś ci podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzusi104@wp.pl Napisano 19 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Dzięki wielkie, obadam temat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi