Skocz do zawartości
tokarex pontony

Tandem Baits Phantom 12 ft 2,75 lb* czy Tandem Enforcer Tr

tomek_mar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Waham się pomiędzy Tandem Enforcer Travel 12 ft 3,00 lb* a Tandem Baits Phantom 12 ft 2,75 lb*, nie wiem którą wybrać. Proszę o jakieś opinie odnośnie powyższych modeli, jak się sprawują??

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Hej

Nie wiem czy Twoje pytanie jest nadal aktualne, ale mogę coś powiedzieć odnośnie Phantoma. Na zakończenie ubiegłego sezonu zakupiłem 2 Phantomy 12ft ale 3lb, które przed zakupem porównywałem właśnie z Enforcerami, ale też 2 częściowymi, a nie travelami.

Jak dla mnie Phantomy są lepiej wyważone i ogólnie jakoś lepsze wrażenie wizualne na mnie zrobiły. Rękojeści są godne uwagi. Przelotki w obu kijach wg właściciela sklepu takie same - nie mniejszym bardzo dobrze wykonane. Szczytowe w Phantomach mają coś w stylu podwójnie wywijanego SIC-a, który dodatkowo mnie zachęcił:)

Ponadto te kije jak na 3lb są stosunkowo miękkie. Amortyzują podczas holu praktycznie na całej swojej długości.

Nie wiem pod jakie ciężarki i jakie ryby potrzebujesz kijka, ale te dobrze pracują nawet przy karpiach 2-3kg.

Pozdrawiam!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.