feniks Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Z jakimi jeszcze zanętami można mieszać zanętę MVDE Brasem Classic. Dodam że chodzi o zbiorniki typu jezioro, staw. Wiosna czyli woda zimniejsza. czy mogę np. dodać do niej MVDE feeder lub np. roach itp. Chodzi o to żebym nie pomieszał za bardzo zapachów i nie spaprał mieszanki. Do wszystkiego dodam pinki. Ostatnio wypróbowałem tą zanętę Marcela i bardzo ładnie brały małe płocie na białe robaczki, praktycznie cały czas skubały jak szalone. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
dudi82 Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 mi najlepiej sprawdza się ze secret lub special. zależy też od głebokości łowiska, jak jest płycej spróbuj special bo jest lżejsza.
michorn Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 feniks, także można dodać supercup i jeśli chcesz koniecznie łapać płotki na tą leszczową zanętę to dodaj coś w wersji czarnej żeby zanęta nie tworzyła jasnej plamy gdyż płotki nie lubią się tak eksponować drapieżnikom
feniks Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Napisano 15 Kwietnia 2010 A co myślicie jakby zrobić taką mieszankę: - Bream classic 1op. - secret black 1/2op. i do tego 1/2op. speciala lub supercup. Głębokość łowiska do 2m. W pierwszym poście pomyliłem trochę nazwę, miało być Gold bream classic - pomarańczowe opakowanie.
dudi82 Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisano 15 Kwietnia 2010 nie widzę żadnych przeszkód. możesz dać nawet po całym opakowaniu, zależy ile potrzebujesz jej.
maju Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisano 15 Kwietnia 2010 Oczywiście możesz poeksperymentować z mieszaniem ale nie lepiej zdecydować się na używanie jednej mieszanki? Ewentualnie dodać tylko jakieś dodatki....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.